Doliu la Masterchef. Unul dintre cei mai îndrăgiți oameni ai emisiunii a murit

E zi de doliu în familia Masterchef, de la PRO TV, după ce unul dintre cei mai îndrăgiți oameni a murit. Mai mult, vestea șocantă și nemiloasă a venit în această luni, fiind confirmată și de către familia acestuia.

Doliu la Masterchef. Unul dintre cei mai îndrăgiți oameni ai emisiunii a murit

Sunt momente de doliu la Masterchef România, după ce un fost concurent a decedat, la doar 37 de ani. Bărbatul se numea Ramon Chicireanu și a avut o foarte mare priză la public, în momentele în care s-a afișat în cadrul emisiunii TV. Decesul brusc a fost confirmat la începutul acestei săptămâni. Fostul participant a lăsat în urmă atât o soție, dar și trei copii orfani.

Doliu la Masterchef. Unul dintre cei mai îndrăgiți oameni ai emisiunii a murit

Ramon Chicireanu, fostul concurent Masterchef, a murit la doar 37 de ani

Fostul concurent de la Masterchef a murit din pricina unei boli nemiloase, la vârsta de doar 37 de ani. Ramon fusese diagnosticat cu o maladie nemiloasă, iar din păcate organismul lui a cedat. Potrivit cancan.ro, bărbatul a fost diagnosticat cu mai bine de doi ani de zile în urmă cu neoplasm limfatic. S-a luptat cu boala necruțătoare o lungă perioadă, dar după ce starea lui de sănătate dădea semne de revenire la normal, a cedat iarăși în fața maladiei.

Tânărul s-a făcut remarcat în emisiunea de la PRO TV și prin talentul său la spus glume. În cadrul competiției televizate de gătit, acesta i-a făcut pe jurați să râdă cu lacrimi, dar și pe ceilalți participanți. Pe atunci, emisiunea era jurizată de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. În anul 2018, acesta a mers pentru a fi operat în Germania, dar boala lui a recidivat în mod agresiv.

În plus, cu trei ani în urmă, Ramon și soția lui au mers în emisiunea moderată de Mirela Vaida, pe Antena 1. În urma participării în show-ul “2k1”, cei doi s-au ales cu un sejur în Antalya, Turcia, drept marele premiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI