Doliu în sportul românesc. A murit un important antrenor din țara noastră

Stan Filon 06.06.2023, 16:10
Doliu în sportul românesc. A murit un important antrenor din țara noastră

Este din nou dolu în sportul românesc, după moartea lui Ioan Marconi, fost campion național la atletism, dar și antrenor al echipei naționale în anii ’70.

Doliu în sportul românesc

Așadar, este din nou doliu în sportul din România, după moartea lui Ioan Marconi, fost campion național la atletism. După ce s-a retras din activitate, Marconi a fost și antrenor al echipei naționale în anii ’70.

„Cu tristețe în suflet am fost anunțat de doamna Marconi că domnul Marconi Ioan, camaradul nostru din asociație, a încetat din viață în dimineața acestei zile. Drum lin printre îngeri, domnule profesor. Transmitem sincere condoleanțe întregii familii Marconi”, a scris Asociația Județeană de Atletism pe pagina de Facebook.

Doliu in sportul romanesc
Doliu in sportul romanesc

A fost decan al Facultății de Sport din cadrul Universității de Vest Vasile Goldiș

Ioan Marconi a fost și decan al Facultății de Sport din cadrul Universității de Vest Vasile Goldiș, dar și cadru didactic la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad.

Prof. dr. Ioan Marconi a fost la conducerea Asociației Județene de Atletism, fiind ulterior membru de onoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...