Doliu în lumea televiziunii. A murit Milt Larsen

Badea Violeta 30.05.2023, 14:45

Este doliu uriaș în lumea televiziunii. Milt Larsen, un celebru realizator de seriale de televiziune, a încetat din viață, la onorabila vârstă de 92 de ani. Cumplita veste a fost dată de familia sa luni, pe data de 29 mai. Fanii sunt împietriți de durere, iar artiştii din întreaga lume deplâng moartea artistului!

Milt Larsen a încetat din viață

Milt Larsen, magician și creator de seriale de televiziune, a murit duminică, 28 mai, în Los Angeles. Avea 92 de ani. Acesta a fondat Magic Castle, a avut o imaginație incredibilă, a dat naștere a numeroase show-uri de televiziune, a scris nu mai puțin de șase cărți, a lucrat la radio și a adus zâmbete pe buze oamenilor din întreaga lume.

Însă, Larsen va rămâne, fără dar și poate, în istorie pentru că în 1961 a înființat renumitul Magic Castle, pe care l-am menționat și mai sus. Acesta este un club exclusivist situat în Los Angeles, California. Localul este destinat magicienilor. Acolo, ei se întâlnesc pentru a socializa și a împărtăși trucuri.

Regretatul artist și fratele său, Bill, au fost distinși cu o stea pe Hollywood Walk of Fame. George Pennacchio, de la ABC7, a relatat că Milt Larsen a murit din cauze naturale, în somn, acasă, fără să fi avut de suferit.

Citește și Firicel, declarația cu care detonează PRO TV. Ce „servește” actorul la filmări? Așa a ajuns să ia un an de închisoare cu suspendare!

Milt Larsen a murit 1
Milt Larsen a murit 

Artiști renumiți deplâng moartea lui Milt Larsen

Artiști cunoscuți în întreaga lume, precum actrița Erin Murphy, magicianul Dana Daniels și prezentatorul tv George Pennacchio regretă moartea lui Milt Larsen, care a încetat din viaţă duminică, 28 mai.

„Este atât de trist să împărtășesc vestea morții prietenului meu de o viață, Milt Larsen, fondatorul Magic Castel. Ceea ce mulți oameni nu știu, este că Milt și-a primit cardul SAG într-un episod din Bewitched.

A răspuns într-o zi la telefon de la Magic Castle și ei căutau un magician care să îndeplinească „truc de cârpă de masă” pentru unchiul Arthur, Paul Lynde. Milt le-a spus că poate face asta! A realizat cascadoria perfect, într-o singură luare. Nu a spus nimănui că nu a mai încercat niciodată. A fost cu adevărat un domn „magic” și va fi dor de el”, a transmis Erin Murphy.

„Sunt foarte întristat de moartea fondatorului Castelului Magic, Milt Larsen. Îl cunosc pe Milt de 40 de ani și l-am considerat întotdeauna Walt Disney al lumii magice. 92 de ani și încă în curând. Aloha prietene”, a precizat Dana Daniels.

„OMUL DIN SPATELE CASTELULUI MAGIC Tocmai am aflat că Milt Larsen a murit la vârsta de 92 de ani din cauze naturale. Milt a fondat Magic Castle la Hollywood în 1963, dar era și un talent care purta multe pălării.

Pe lângă magie, a fost un scriitor care a lucrat la „Truth or Consequences” cu Bob Barker. De asemenea, a scris cinci cărți de glume. De-a lungul anilor, Milt a lucrat ca  producător, compozitor, personalitate radio și istoric”, a spus și George Pennacchio.

Citește și Actorul de la Hollywood care suferă de o boală cumplită. E transformat total!

Cum s-a adaptat băiatul Flaviei Mihășan la grădiniță
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...