Doliu în fotbalul românesc. Selecționerul naționalei feminine de tineret a fost răpus de coronavirus

Marian Cărăvan 22.10.2020, 10:14
Doliu în fotbalul românesc. Selecționerul naționalei feminine de tineret a fost răpus de coronavirus

E doliu în fotbalul românesc. Noul coronavirus nu iartă. Selecționerul naționalei feminine de fotbal tineret a încetat din viață. Florin Bugar a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19 din 8 octombrie.

Doliu în fotbalul românesc. Florin Bugar, răpus de coronavirus

Antrenorul echipei naționale de fotbal feminin tineret și al echipei Piroș Security a încetat din viață noaptea trecută, la doar 49 de ani. Florin Bugar a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19 din 8 octombrie! Între timp, starea sa s-a agravat, fiind diagnosticat și cu encefalită de etiologie COVID.

Antrenorul timișorean s-a stins din viață, azi-noapte, la Spitalul Județean din municipiul de pe Bega, unde era internat, de mai multe zile, pe secția de Terapie Intensivă, ca urmare a complicațiilor apărute după contractarea noului virus.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a formației arădene. Mesaje de condoleanțe au transmis atât Federația Română de Fotbal, cât și diverși oameni de sport.

Florin Bugar și-a legat în cea mai mare parte cariera sa de antrenor de CFR Timișoara, unde a antrenat atât echipa masculină, cât și cea feminină. Cu echipa din Arad a reușit promovarea în primul eșalon în 2019 și a terminat sezonul trecut pe locul 5.

Doliu în fotbalul românesc. Selecționerul naționalei feminine de tineret a fost răpus de coronavirus
Doliu în fotbalul românesc. Selecționerul naționalei feminine de tineret a fost răpus de coronavirus

Reacții după încetarea din viață a antrenorului Florin Bugar

Diagnosticat cu Covid 19, alături de alte șase jucătoare, Florin Bugar ajunsese pe patul de spital în urmă cu mai bine de o săptămână și starea sa s-a agravat de pe o zi pe alta, fiind chiar și intubat, pe secția de ATI.

Vestea încetării din viață a fost dată de echipa Piroș Security, pe pagina de Facebook.

„Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin.
Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața.
În cariera sa a mai antrenat echipa de băieți dar și cea de fete la CFR Timișoara, Echipa Națională feminină a României sub 19 ani .
Întreg stafful și jucatoarele sunt alaturi familiei și transmit sincere condoleanțe.
Mulțumim Prof pentru toată implicarea, rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat.
NU TE VOM UITA NICIODATĂ!
Florin Bugar 1970-2020”, au scris reprezentanții echipei arădene.

Federația Română de Fotbal regretă dispariția lui Florin Bugar și transmite sincere condoleanțe familiei și celor apropiați.

„Florin Bugar a pierdut în această dimineață cea mai importantă luptă, cea cu viața!

Federația Română de Fotbal regretă dispariția lui Florin Bugar și transmite sincere condoleanțe familiei și celor apropiați.”

„Veste tristă primită în această dimineață! ?
Sincere condoleanțe familiei și celor apropiați! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a declarat și fotbalista Laura Rus, aflată acum cu echipa națională în Lituania.

Urmăriți Impact.ro și pe