Doliu imens pentru Emi, de la Noaptea Târziu. A murit una dintre cele mai dragi persoane ale artistului

Ana Anitoiu 13.12.2021, 11:08

Emi de la Noaptea Târziu este în doliu, după ce una dintre cele mai dragi persoane ale sale a murit. Fostul concurent de la emisiunea „Asia Express” difuzată de Antena 1 a făcut anunțul trist duminică, 12 decembrie, cu două săptămâni înainte de Crăciun. Artistul nu va avea parte de sărbători vesele în acest an.

Emi de la Noaptea Târziu s-a logodit

Artistul este în doliu la scurt timp după ce a avut loc un eveniment fericit în viața lui. Emi de la Noaptea Târziu, care a concurat la „Asia Express” alături de colegul lui, Cuza, și-a cerut iubita în căsătorie chiar în timpul emisiunii. După ce a primit o scrisoare de la Mădălina, el s-a așezat într-un genunchi și a pus întrebarea în fața camerelor de filmat.

Ulterior, după difuzarea momentului la televizor, fostul finalist de la „Asia Express” i-a pus partenerei sale marea întrebare și în persoană, iar ea a acceptat să devină soția lui. Momentul a avut loc în prezența unor prieteni ai lor.

„A zis da!! (nu avea încotro) Îți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, tot ce am trăit împreună și pentru toate momentele în care îmi vei fi alături și pentru toate momentele pe care le vom trăi împreună!

Chiar dacă nu-s perfect, nici măcar atât de bun, îți mulțumesc pentru tot!! Te iubesc!!”, a scris Emi de la Noaptea Târziu pe pagina sa de Instagram după ce iubita lui a acceptat să-i fie soție.

Doliu imens pentru Emi, de la Noaptea Tarziu
Cuza si Emi de la Noaptea Tarziu

Motivul pentru care Emi de la Noaptea Târziu este în doliu

Emi de la Noaptea Târziu a anunțat evenimentul nefericit duminică pe pagina sa de Facebook. Artistul este în doliu după ce una dintre bunicile lui a murit. Fostul finalist de la „Asia Express” a publicat un mesaj emoționant.

„Dragostea este cel mai mare dar pe care o generație îl poate lăsa următoarei!! Drum lin către cer, bunico!!”, a scris Emi de la Noaptea Târziu pe pagina lui de Facebook, unde a primit numeroase mesaje de condoleanțe de la prieteni și de la fani.

Emi de la Noaptea Târziu, al cărui nume real este Emanuel Popescu, e originar din Târgu Jiu și are studii în Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor la Universitatea Artifex din București. Pe vremea când era student, scria versuri noaptea târziu alături de Adrian Popescu (Cuza) și Horaţiu Cuc (Cucu). Cei trei au devenit cunoscuți pentru parodiile lor, precum „Sunt un cocalar”.

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au ajuns până în finala celui de-al patrulea sezon „Asia Express”, după ce au trecut de numeroase probe în Turcia, Georgia, Iordania și Israel. Însă, premiul în valoare de 30.000 de euro a fost câștigat de soții Mihai și Elwira Petre. Vezi și ce a spus Emi de la Noaptea Târziu despre câștigătorii Asia Express!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...