Doi români beți au confundat testul de alcoolemie cu vaccinul Covid. Au crezut că polițiștii vor să-i vaccineze cu forța

Cătălina Burghelea 03.01.2022, 12:47
Doi români beți au confundat testul de alcoolemie cu vaccinul Covid. Au crezut că polițiștii vor să-i vaccineze cu forța

Doi români au făcut spectacol în fața polițiștilor nemți. Rămași fără benzină pe o autostradă din Germania, dar foarte amețiți de aburii alcoolului, cei doi bărbați au confundat testul de alcoolemie cu vaccinul anti-Covid. Oamenii legii au rămas fără cuvinte la vederea acestor ipostaze. Cu această ocazie, polițiștii au mai aflat că indivizii nu aveau nici permis auto!

Doi bărbați erau atât de beţi, încât au crezut că oamenii legii vor să-i vaccineze cu forţa când le-au arătat etilotestul

Doi bărbați de naționalitate română au fost personajele principale ale începutului de An Nou, pentru poliţiştii nemţi. Românii au rămas fără benzină pe o autostradă din Germania, motiv pentru care au început să împingă mașina. La scurt timp, au fost văzuți de alți conducători auto, care i-au alertat pe oamenii legii. Poliția i-a abordat imediat, în ideea să sufle în etilotest. Doar că cei doi viteji au făcut confuzie între testul de alcoolemie și vaccinul Covid.

Au rămas fără benzină pe o autostradă din Germania

Se pare că doi cetățeni români sărbătoriseră prea mult Anul Nou și au plecat la drum fără să se asigure dacă au combustibil suficient în rezervorul mașinii. Bărbații băuseră bine înainte, dar asta nu a contat pentru a ieși cu autoturismul în trafic. La un moment dat, pe autostrada dintre Neutraubling și Regensburg-Ost, au rămas fără benzină. Acest lucru a fost observat în jurul orei 17.45 de un alt șofer care i-a privit pe cei doi bărbați împingându-și mașina de pe autostradă.

Etilotestul, confundat cu vaccinul Covid

Patrula de poliție sesizată a constatat că ambele persoane erau puternic amețite, în jur de 2,5 alcoolemie la mie (fiecare). Întrucât, inițial, s-au acuzat reciproc că ar fi șoferul, amândurora li s-a cerut o probă de sânge. Însă, au presupus în mod eronat că medicul care a fost adus pentru a preleva o probă de sânge îi va vaccina împotriva noului coronavirus. În plus, niciunul dintre cei doi nu a putut prezenta un permis de conducere.

Poliția locală, alertată de un alt șofer

Potrivit portalului de știri Neumarkt Aktuell, românii circulau pe autostrada A3, nodurile rutiere Neutraubling și Regensburg-Ost. Pe 1 ianuarie 2022, aceştia au rămas fără benzină şi au început să împingă maşina. Un alt şofer, care a observat întreaga scenă, a alarmat autorităţile. Patrula de poliţie ajunsă la faţa locului a sesizat rapid că bărbații se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi a vrut să le facă testul de alcoolemie.

Aveau o alcoolemie uriașă

Inițial, românii s-au împotrivit, crezând că poliţiştii nemți vor să-i vaccineze anti-coronavirus cu forţă. După ce au fost informați despre ce este vorba, de fapt, au acceptat, în cele din urmă, să sufle în fiolă, rezultatul fiind de 2,5 la mie!

Circulau fără permis de conducere

Ca și cum asta nu era suficient, cercetările ulterioare au demonstrat că niciunul dintre cei doi români beți nu avea permis auto. În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele celor doi. Bărbații sunt cercetaţi acum în stare de libertate. Însă scena desprinsă parcă din filmele de comedie nu va fi uitată prea curând de polițiști.

Urmăriți Impact.ro și pe