Doi români au produs panică la Bologna. Au speriat un întreg oraș, au deschis focul din mașină

Andra Daoud 27.01.2022, 14:38
Doi români au produs panică la Bologna. Au speriat un întreg oraș, au deschis focul din mașină

Doi conaționali au semănat panică în urmă cu câteva seri, după ce au început să tragă cu arma pe geamul mașinii. Totul s-a întâmplat în Bologna, în Piazza di Porta Castiglione, mai exact, în parcarea unui supermarket. Oamenii care au asistat la întreaga scenă s-au speriat teribil și au alertat poliția. Oamenii legii sosiți la fața locului au constatat că era vorba despre o armă neletală, încărcată cu gloanțe oarbe. Ce riscă cei care au tras cu pistolul.

Doi români au produs panică în Bologna

Clienții unui supermarket din Bologna au avut parte de momente de groază în seara zilei de 24 ianuarie, după ce doi români aflați într-o mașină au început să tragă cu pistolul. Deși inițial trecătorii au avut impresia că este vorba despre petarde, ulterior au observat mașina din care se trăgea, plimbându-se în zonă. Oamenii au alertat imediat poliția, care a ajuns în scurt timp la fața locului, alături de o echipă Antitero.

Parcarea și zona din jurul supermarketului au fost închise și securizate și trei bărbați au fost reținuți și verificați. Aceștia erau cetățeni din estul Europei, cu vârste cuprinse între 33 și 56 de ani, toți cu antecedente penale. Este vorba despre un moldovean (32 de ani) și doi români (50 și 56 de ani). Primul a fost deja însoțit la un centru de detenție temporară, urmând a fi expulzat în țara lui, în timp ce situația românilor este analizată de Biroul pentru Imigrări.

Cei trei sunt cercetați în prezent, iar cel mai în vârstă dintre ei va trebui să dea explicații și pentru transport ilegal de arme. La rândul său, moldoveanul avea interdicție de a intra în oraș, motiv pentru care va fi expulzat cât se poate de repede. Oamenii care au fost martori la incident s-au speriat cu atât mai tare, cu cât Italia a fost zguduită recent de o crimă îngrozitoare.

Doi români au produs panică la Bologna. Au speriat un întreg oraș, au deschis focul din mașină
Doi români au tras cu arma în parcarea unui supermarket din Bologna

Un italian și-a împușcat întreaga familie, apoi s-a sinucis

În urmă cu puțin timp, comunitatea din Licata (Agrigento) a fost cutremurată de o cvadruplă crimă. Un bărbat de 48 de ani și-a împușcat mortal fratele și toată familia acestuia: soția și cei doi copii, în vârstă de 11 și, respectiv 15 ani. După primele cercetări, se pare că totul s-a întâmplat în urma unui conflict iscat pe tema averii.

După ce i-a executat pe toți cei patru membri familiei, italianul a încercat să se sinucidă și s-a împușcat de două ori. El a murit ulterior la spital, așa că nu va mai apuca să răspundă în fața legii pentru cele patru crime comise.

Potrivit informațiilor din presa italiană, criminalul s-ar fi împușcat în timp ce era la telefon cu poliția, care îl urmărea și încerca să îl convingă să se predea. Deși părea dispus să colaboreze, bărbatul s-a împușcat înainte să fie prins, chiar în timp ce vorbea la telefon cu ofițerii. Soția acestuia este încă în stare de șoc.

Urmăriți Impact.ro și pe