Doi Războinici de la Survivor au dispărut în jungla din Dominicană. „Au încălcat regulamentul”. Ce a urmat

Anca Manolica 27.02.2023, 23:56

Momente de panică în tabăra Războinicilor, în ediția de luni, 27 februarie, de la Survivor România. Doi dintre concurenți au dispărut din zona supravegheată, rătăcind prin jungla din Republica Dominicană. Ce s-a întâmplat cu ei și ce anunț important a făcut gazda show-ului.

Doi Războinici, rătăciți în jungla din Dominicană

Ediția de luni seară, 27 februarie, a emisiunii Survivor România 2023 vine cu momente tensionate pentru tabăra Războinici. Doi membri ai echipei au dispărut în jungla dominicană, acolo unde se filmează emisiunea de la Pro TV, iar panica s-a instalat imediat în camp.

Alin Chirilă și Andreea Moromete au dispărut în junglă, Alina Radi și Dan Ursa începând să îi caute pe cei doi, vizibil îngrijorați. Ambii concurenți au plecat în căutare de crabi, da au revenit în camp abia după două ore.

„De obicei nu se întâmplă să dureze o oră două. Deja trecuse prea mult timp de când ei nu mai veneau și ne-am pus cu toții un semn de întrebare”, a declarat Alina Radi.

Dan Ursa, în schimb, credea că cei doi concurenți s-au rătăcit. „Au dispărut. (…) Eu sunt îngrijorat”, a spus acesta. În final, însă, totul s-a terminat cu bine. Cei doi ajunseseră într-o altă zonă a insulei, pentru că nu găseau crabi, dar s-au întors ulterior în zona supravegheată.

„Eu cu Alin am mers după crabi. Problema e că nu se mai găsesc crabii ăștia și am zis să mergem mai în pădure. Când am revenit am văzut că lumea era îngrijorată”, a spus Andreea Moromete.

Alin Chirilă și Andreea Moromete, dispăruți din junglă
Alin Chirilă și Andreea Moromete, dispăruți din junglă

Au încălcat regulamentul

Cum orice abatere de la regulament este sancționată, cei doi Războinici nu au fost excepție. Astfel, înainte de primul joc de imunitate al săptămânii, Daniel Pavel a anunțat că doi concurenți au încălcat regulile competiției, astfel că vor fi pedepsiți. Ei au avu mai puține obiecte la proba de final de pe traseu.

„În momentul în care, din orice motiv, voi dispăreți de pe radarul nostru, asta rezultă niște probleme despre siguranța voastră. Consecința este următoare: astăzi, la joc veți juca, însă obiectele de aruncat pentru proba de final vor fi mai puține pentru voi și asta înseamnă ceva”, a spus gazda reality-show-ului Survivor România.

Se pare că seara nu a fost cu noroc pentru Războinici, pentru că aceștia au pierdut meciul, cu scorul 10-6. Astfel, echipa Faimoșilor s-a bucurat de totemul de imunitate, dar și de recompensa de la KFC. Aceștia vor avea un Consiliu liniștit în această seară.

Citește și: Ce se întâmplă cu concurenții de la Survivor România după 2 luni în Dominicană. Secretul dezvăluit de CRBL

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...