Doi militari răniți după ce un convoi militar a fost implicat într-un accident rutier în Ialomița

Ana Anitoiu 09.11.2022, 18:52
Doi militari răniți după ce un convoi militar a fost implicat într-un accident rutier în Ialomița

Doi militari răniți după ce un convoi militar a fost implicat într-un accident rutier, miercuri, în județul Ialomița, conform Ministerului Apărării Naționale (MApN). Convoiul era format din opt camioane militare, dintre care cinci s-au ciocnit. În incident nu au fost implicate vehicule civile.

Doi militari răniți în accident

Potrivit Ministerului Apărării Naționale (MApN), accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 15.00, în zona localităţii Iazu din judeţul Ialomiţa. Dintre cele cinci camioane militare ce s-au ciocnit, trei au fost avariate.

„Evenimentul este cercetat de Poliţia Rutieră, iar o comisie administrativă din cadrul UM01458 Bârlad a fost numită pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului”, a adăugat MApN.

Doi militari au fost răniți în acest accident. Aceștia au fost duși la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia cu traumatisme la picioare, iar în prezent se află în stare stabilă.

Doi militari au fost raniti in accident

Accident grav, în Alexandria

Un alt accident a avut loc, în urmă cu câteva zile, în Alexandria. Un microbuz cu 15 pasageri a fost lovit, sâmbătă, de o autoutilitară ce transporta marfă într-o intersecție din municipiu. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, iar 13 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 65 de ani, au fost transportate de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„La sosirea forţelor de intervenţie, s-a constatat că microbuzul era răsturnat, însă toate persoanele erau ieşite, acuzând leziuni uşoare. În eveniment au fost implicate 16 persoane, dintre care 15 din microbuz şi una din autocamionetă”, au transmis, sâmbătă dimineaţă, reprezentanții ISU Teleorman.

La locul accidentului au fost trimise șase ambulanţe SAJ, una SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM), o maşină de stingere şi o autospecială de descarcerare.

Potrivit reprezentanților ISU Teleorman, acest accident a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 04:00. La scurt timp după aceea, un apel la 112 a anunțat producerea unui accident la intersecţia străzilor Cuza Vodă şi 1 Mai din Alexandria.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...