Doi Faimoşi, surprinşi în ipostaze intime încă din prima ediţie a noului sezon Survivor România. Despre cine este vorba

Badea Violeta 17.01.2022, 07:49
Doi Faimoşi, surprinşi în ipostaze intime încă din prima ediţie a noului sezon Survivor România. Despre cine este vorba

După o lungă așteptare, fanii emisiunii Survivor i-au putut vedea duminică seară, 16 ianuarie, pe Războinici și Faimoși în prima confruntare. Nici bine nu a început competiția și doi concurenți au fost surprinși în ipostaze tandre. Aceștia nu au ținut cont de camerele de filmat din Republica Dominicană. Iată despre cine este vorba!

Doi concurenți de la Survivor, surprinși în tandrețuri

Telespectatorii s-au putut bucura de prima luptă dintre Războinici și Faimoși din Republica Dominicană. Înainte de a se da startul la competiție, concurenții au participat la o mega petrecere neașteptată. Îmbrăcați în costume de baie, Războincii și Faimoșii nu au stat pe gânduri și au dat drumul la distracție.

La un moment dat, scenele surprinse au stârnit un val de uimire. Doi concurenți au uitat că sunt filmați și au fost surpriși în tandrețuri. Este vorba despre Otilia Bilionera și Emil Rengle.

Mai exact, cei doi au dansat împreună și au împărțit un sticks, moment în care buzele lor s-au apropiat destul de mult. La scurt timp, Daniel Pavel și-a făcut apariția și a oprit distracția celor 24 de concurenți.

„Războinici, Faimoși, distracția s-a încheiat. Vă aștept la primul joc Survivor România 2022!”, a spus îndrăgitul prezentator.

Emil Rengle si Otilia Bilionera
Emil Rengle si Otilia Bilionera

Ce echipă a reușit să câștige prima probă

În primul joc, cele două echipe au avut parte de un traseu mixt, apă și sol. Concurenții au trebuit să treacă obstacole prin apă și, o data ajunși pe uscat, aceștia au trebuit să arunce inele pe tepușe pentru a obține puncte.

Faimoșii au condus aproape tot timpul, dar Războinicii au avut un final de vis și au reușit să-și adjudece victoria. Primul punct din competiția a fost adus de Emil Rengle, pentru Faimoși. Precizăm că Otilia Bilionera nu a putut participa la primul joc, deoarece nu a primit aprobare din partea medicului.

Ultimul duel al ediției de duminică, 16 ianuarie, cel decisiv, a fost câștigat de Ștefania Ștefan, pentru Războinici. Astfel, aceștia au câștigat prima proba a competiției și au primit un set de ustensile.

Scorul final a fost de 10-8. Amintim că atât Războinicii, cât și Faimoșii se luptă la Survivor România 2022 pentru un premiu în valoare de 100.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...