Doi concurenți de la Survivor, surprinși în ipostaze tandre. Nu au mai ținut cont de camere: ”Iubi, vino aici”

Ana Anitoiu 03.05.2021, 09:21

Doi concurenți de la Survivor România au fost surprinși în ipostaze tandre, în toiul nopții. Aceștia nu au mai ținut cont de camerele de filmat din Republica Dominicană, au avut o discuție sinceră și au dezvăluit ce simt cu adevărat unul pentru celălalt.

Doi concurenți de la Survivor, în ipostaze tandre

Cei doi concurenți de la Survivor România 2021 sunt mai apropiați ca niciodată. Camerele de filmat i-au surprins îmbrățișați în timpul nopții. Amândoi în echipa Războinicilor, aceștia au simțit nevoia să aibă o discuție între patru ochi în care au dezvăluit ce simt cu adevărat unul pentru celălalt.  Albert Oprea și Maria Chițu au dat cărțile pe față la emisiunea de la Kanal D.

Până acum s-a văzut că cei doi concurenți se înțeleg foarte bine și că au aceleași păreri despre colegii lor de echipă. Albert Oprea simte că Maria Chițu îl susține și a vrut să îi spună coechipierei că îi este recunoscător. În plus, Războinicul a avut să îi facă o dezvăluire.

Doi concurenti de la Survivor, in ipostaze tandre. Ce si-au spus
Albert Oprea si Maria Chitu la Survivor Romania

Ce și-au spus cei doi concurenți de la Survivor

Mai exact, Albert Oprea i-a mărturisit Mariei Chițu că o place cu adevărat. El a menționat că a apreciat faptul că ea a demonstrat că are un punct de vedere și că nu i-a fost teamă să și-l susțină. Totuși, un detaliu l-a deranjat pe Războinicul de la Survivor România 2021.

”Maria Chițu:  Ce faci, bărbată-miu?

Albert Oprea:  Te pup, iubi. Vino aici. Să știi că… Uite nu ți-am zis până acum. Voiam să-ți zic, să nu crezi că ți-o zic doar așa, de caterincă, dar îmi place de tine. La modul că ai un punct de vedere, nu ți-a fost frică, că puteai fi și tu parte din turmă și să te pui… Tu ai venit lângă cine ai simțit, cine e cel mai puțin ajutat, să zic așa.

Maria Chițu:  Mi-a fost milă de tine.

Albert Oprea:  Da? Ți-a fost milă?

Maria Chițu:  Nu neapărat. Mi se părea o nedreptate.

Albert Oprea:  Dacă ți-a fost milă, chiar aș vrea să te duci de aici, nu vreau milă, nu vreau!

Maria Chițu:  Erai un pic neajutorat”, a fost o parte din discuția lor.

Cel mai apreciat Războinic de la Survivor

În ciuda presiunilor făcute de coechipierii lui, Albert Oprea este cel mai apreciat Războinic de la Survivor România 2021, pentru cea de-a șaptea săptămână la rând. Concurentul le-a transmis recent un mesaj oamenilor care îl preferă în competiția din Republica Dominicană.

”Le mulțumesc oamenilor de acasă că mă susțin. Îmi cer scuze în fața lor că nu am adus puncte în ultima perioadă. Am un blocaj de care nu am putut să trec. Sper să-mi revin, pentru că acești oameni mă votează și au încredere în mine. Nu e vreo relaxare, din contră, am pus o presiune pe mine și am tras echipa în jos. Îmi pare rău și în fața lor. Le mulțumesc oamenilor că au încredere în mine și sper să fiu mai bun cum își doresc ei și echipa”, a spus Albert Oprea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...