Doi concurenți au scos o melodie despre ce au pățit la Asia Express. ”E bine că v-am făcut să râdeți”

Iancu Andreea 25.10.2021, 17:05

Producția Antenei 1, “Asia Express”, se bucură de un succes răsunător în rândul telespectatorilor, care apreciază competiția dintre echipe. Printre concurenți se numără vedete importante din showbiz-ul românesc, care au ales să intre în cursa de pe Drumul Împăraților, în cel de-al patrulea sezon, una dintre cele mai dificile de până acum, din cauza contextului pandemic. Dincolo de momentele savuroase din timpul filmărilor, doi concurenți au scos o melodie, în care au transpus în muzică tot ceea ce au pățit la Asia Express.

Cine sunt cei doi concurenți care au lansat o melodie despre experiența Asia Express

Echipele din Asia Express se întrec în continuare pentru marele premiu, pe Drumul Împăraților, în unul dintre cele mai tensionate sezoane, filmate în pandemie. Pe lângă emoțiile trăite pe parcursul probelor, doi concurenți și-au găsit inspirația pentru a crea o melodie despre experiența lor din Asia Express. Aceștia au lansat de curând o piesă nouă, care reprezintă totodată un mod de a-și arăta recunoștința față de cei care i-au încurajat în competiție.

Connect-R și Shift au format una dintre cele mai apreciate echipe din cadrul emisiunii Asia Express. Aceștia au fost eliminați, din păcate, din competiție, fiind a doua echipă care a plecat din etapa desfășurată inițial în Turcia. Deși au trecut prin probe dificile, cei doi artiști au fost recunoscători pentru întreaga experiență, pe care au decis să o exprime și în versuri. De curând ei au lansat piesa “Plec departe”, care se bucură de succes în mediul online.

Mesajul postat de Shift pe Instagram

În videoclipul lansat recent pe Youtube, Connect-R și Shift apar în mai multe cadre din Turcia, în timpul competiției. Deși au plecat de acasă cu emoții și teama de necunoscut, au descoperit că Asia Express este o competiție dură. Cei doi au avut mult de furcă la autostop, motiv pentru care ajungeau adesea printre ultimii la finalul probelor. Cu toate că au trecut prin multe greutăți, competiția fiind una dură, Connect-R și Shift sunt recunoscători pentru susținerea primită din partea publicului, dar și pentru întreaga experiență de care s-au bucurat în Asia Express.

Parcursul lor în emisiune i-a ajutat să își depășească limitele și să descopere noi fațete ale personalității, despre care nu ar fi putut să aibă habar dacă ar fi rămas acasă. Într-un mesaj postat pe contul de Instagram, Shift a menționat că a apreciat gândurile bune ale fanilor și aprecierile pentru modul în care cele două vedete au adus zâmbetul pe buzele telespectatorilor.

Suntem recunoscători că am reușit să vă facem să râdeți și că ne-ați susținut pe tot parcursul la Asia Express, a scris Shift pe Instagram.