Doi bărbați înjunghiați într-un bar din Dolj. Scandalul a fost surprins pe camerele de supraveghere ale localului VIDEO

Alexandrina Toader 21.07.2021, 13:41
Doi bărbați înjunghiați într-un bar din Dolj. Scandalul a fost surprins pe camerele de supraveghere ale localului VIDEO

Doi bărbați înjunghiați într-un bar din Dolj. A fost scandal, marți seara, într-un bar din localitatea Sadova, județul Dolj. Doi bărbați au fost înjunghiați într-un bar din comună și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Poliția a ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere și a deschis o anchetă.

Doi bărbați înjunghiați într-un bar din Dolj

Scandalul a avut loc într-un bar de pe raza localității Sadova. Conflictul a izbucnit între trei bărbați din Sadova și alți 3. DEocamdată nu se știe din ce cauză s-au luat la ceartă, cert este că pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum cei șase se împing și se lovesc. Unul dintre ei scoate un briceag și îi înțeapă pe doi dintre adversari. Cei doi bărbați au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au fost sesizați prin 112, de un localnic, despre scandal.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un bar din localitatea Sadova a avut loc un scandal. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că la un bar din comuna Sadova, satul Damian a izbucnit un conflict între 3 bărbați din Sadova și alți 3 bărbați, în timpul căruia 2 din cei 3 bărbați din Sadova, de 25 și 30 de ani, ar fi fost înțepați cu un obiect tăietor-înțepător, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj.

Totodată, la fața locului s-au deplasat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Dolj, care au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și ce măsurile legale se impun.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii și liniștii publice și folosirea fără drept de obiecte periculoase. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bechet.