Doar Cristi Borcea putea să facă asta. Unde s-a distrat cu două dintre soțiile sale

Doar Cristi Borcea putea să facă asta. Unde s-a distrat cu două dintre soțiile sale

Fără dar și poate, Cristi Borcea știe să gestioneze ca la carte relațiile de familie. El a plecat recent cu actuala soție, Valentina Pelinel și cu fosta soție, Mihaela Borcea, împreună, la mare. Au luat cu ei și copiii pe care fostul acționar al lui Dinamo îi are cu cele două. Potrivit declarațiilor, cele două familii se înțeleg de minune.

Cristi Borcea, pe litoralul românesc cu două dintre soțiile sale

Nimic nu este mai plăcut decât un binemeritat concediu alături de familie. Cristi Borcea se află și el în categoria familiștilor convinși. Chiar dacă este la al treilea mariaj, acest luccru nu îl împiedică să aibă grijă cum se cuvine și de copiii săi din celelalte căsnicii.

Fostul patron de la Dinamo, împreună cu actuala soție, Valentina Pelinal și cu copiii lor au petrecut un sejur pe Litoralul românesc alături de fosta soție a lui Cristi Borcea, Mihaela, de partenerul acesteia, și de copii Mihaelei cu Cristi.

Se pare că omul de afaceri a rămas în relații foarte apropiate cu Mihaela. Cei doi foști soți se înțeleg de minune, își cresc împreună copiii și se ocupă de afaceri.

Doar Cristi Borcea putea să facă asta. Unde s-a distrat cu două dintre soțiile sale

Doar Cristi Borcea putea să facă asta. Unde s-a distrat cu două dintre soțiile sale

Vacanța, petrecută la hotelul personal

În contextul pandemiei de coronavirus, destinația de vacanță a celor două familii a fost stațiunea Olimp. Ei au mers la hotelul proprietate personală Pam Beach, acolo unde Valentina s-a ocupat de amenajarea unui apartament exclusivist pentru ea, Cristi Borcea și cei trei copii ai lor, gemenele Indira și Rania și fiul lor Milan, potrivit wowbiz.ro.

”Ne-am distrat împreună în vacanță, a fost minunat. Nu contează, St. Tropez, Italia, Grecia, insule exotice peste mări și țări, dacă ești alături de cei dragi, de familie, totul este perfect. A fost o vacanță liniștită”, a spus Cristi Borcea, pentru Libertatea.

Cele două familii se înțeleg extrem de bine. Afacerile și l-au împărțit astfel încât Mihaela să se ocupe de hotelul de la Olimp, în timp ce Valentina are de gestionat aqua-park-urile din București, Magic Summer Waves – Ștrand Moghioroș și Magic Place din Crângași.

”Mihaela este loială, muncitoare, Valentina este loială, muncitoare, totul este consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!”, a explicat Cristi Borcea pentru Libertatea, completând că ”Hotelurile, aqua-park-urile, tot ceea ce avem, sunt ale copiilor. Totul este al copiilor, interesul este comun”, a mai spus fostul patron de la Dinamo, potrivit Libertatea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI