Divorţează sau nu Cătălin Moroșanu? Sportivul a spus clar: „Am făcut multe lucruri împreună”

Nicu Stan 20.10.2021, 09:29
Divorţează sau nu Cătălin Moroșanu? Sportivul a spus clar: „Am făcut multe lucruri împreună”

Divorţează sau nu Cătălin Moroșanu? Sportivul a vorbit pentru prima dată despre divorțul de cea alături de care ”a făcut multe lucruri împreună”. Sportivul a spus clar ce se întâmplă în familia lui, respectiv a spus dacă divorțează sau nu de Georgiana.

Cătălin Moroșanu a vorbit despre divorțul de Georgiana. De când formează cei doi un cuplu

Cătălin Moroșanu a declarat că nu s-a pus niciodată problema să divorțeze de soția lui, Georgiana.

Cătălin Moroșanu și Georgiana sunt un cuplu de mai bine de 19 ani și se iubesc la fel de mult ca atunci când s-au cunoscut.

Catalin Morosanu nu divorteaza de Georgiana. Se iubesc ca in prima zi
Catalin Morosanu nu divorteaza de Georgiana. Se iubesc ca in prima zi

Luptătorul și Georgiana au împreună o fetiță

De asemenea, în toată această perioadă celebrul luptător de K1 a spus de câte ori a avut ocazia despre dragostea pe care i-o poartă Georgianei, alături de care are o fetiță, Natalis.

Zvonuri cum că cei doi sunt în prag de divorț au apărut de mai multe ori în presă, însă Cătălin Moroșanu a negat de fiecare dată.

Cătălin și Georgiana formează un cuplu de 19 ani

”Eu cu soția mea avem o relație de 19 ani. Făceam împreună naveta cu trenul, stăteam la 18 kilometri de Iași și veneam cu trenul. Împreună am stat în căminul de studenți, împreună am stat în chirie, împreună ne-am făcut casa de la Iași. Împreună am făcut foarte multe lucruri.

Într-adevăr mai ieșeam în cluburi cu băieți, cu fete, și automat apărea Uite ce face, vorbește cu persoana respectivă, uite ce se întâmplă. Presa abia așteaptă să vină cu totul felul de titluri scandaloase. Nu s-a pus niciodată problema să divorțăm”, a declarat Cătălin Moroșanu, potrivit Gazeta Sporturilor.

Cătălin Moroșanu spulberă zvonurile

Astfel, Cătălin Moroșanu  a spulberat orice zvon despre o presupusă despărțire de Georgiana, după ce i-a postat un mesaj de dragoste pe rețeaua de socializare.

”Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani.
Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mâna în Copou.

Georgiana, trup și suflet alături de Cătălin Moroșanu

Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine.

Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă. Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!”, scria Cătălin Moroșanu pe rețelele de socializare cu ceva timp în urmă.

Urmăriți Impact.ro și pe