Divorțează Brigitte Sfăt de Florin Pastramă? Declarațiile vedetei arată în ce stadiu e, de fapt, relația ei cu cel de-al treilea soț

Ana Anitoiu 30.09.2020, 19:29
Divorțează Brigitte Sfăt de Florin Pastramă? Declarațiile vedetei arată în ce stadiu e, de fapt, relația ei cu cel de-al treilea soț

Brigitte Sfăt a vorbit despre un posibil divorț de Florin Pastramă. Vedeta a lăsat să se înțeleagă în ce stadiu este, de fapt, relația cu cel de-al treilea soț al ei.

Divorțează Brigitte Sfăt de Florin Pastramă?

Recent, Brigitte Sfăt a fost bătută de Florin Pastramă, în parcarea unui supermarket. Bărbatul a trântit-o la pământ și a împiedicat-o să se ridice. ”Tu și cu toată familia ta. Bă! Nu te potolești, bă?”, i-a strigat el soției lui.

Câțiva oameni s-au adunat la acea scenă de violență, iar Florin Pastramă i-a alungat. La un moment dat, Brigitte Sfăt s-a ridicat de la pământ și a urcat în mașina ei de lux.

Brigitte Pastramă a spus, la Pro TV, la emisiunea lui Cătălin Măruță, că nu este momentul potrivit pentru ea să anunțe un eventual divorț.

”Întotdeauna în viață există momente potrivite când anumite răspunsuri vor fi primite. În momentul de față nu e momentul potrivit ca să dau acest anunț sau nu. Nu e un moment potrivit să răspund la această întrebare. Atât pot să spun”, a spus Brigitte Pastramă.

Anterior, apropiați ai lui Brigitte Sfăt au spus că ea este foarte supărată și că i-a spus lui Florin Pastramă că dacă o va mai lovi, îl va da afară din casă.

”Brigitte este foarte supărată. L-a iertat pe Florin, însă nu poate trece cu vederea mai ales că a fost victima lui de prea multe ori. I-a spus că dacă o mai lovește, îi face bagajul și i-l pune la ușă. Oricum stă în casa ei, poate oricând să îl dea afară. Doar că ea îl iubește prea mult”, au spus surse apropiate celor doi, potrivit click.ro.

Divorțează Brigitte Sfăt de Florin Pastramă? Declarațiile vedetei arată în ce stadiu e, de fapt, relația ei cu cel de-al treilea soț

Ce a dezvăluit Brigitte Sfăt despre Florin Pastramă

Totuși, Brigitte Pastramă a recunoscut că atunci când s-a căsătorit cu Florin Pastramă, nu îl cunoștea cu adevărat pe acest bărbat.

”Nu am știut cine e Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut când ne-am cunoscut au fost mai mulți decât ar fi trebui să fac, dar acum lucrăm cu ce avem. L-am cunoscut într-un moment greu”, a mai spus Brigitte Sfăt.

Ea a precizat că nu înțelege de ce ar fi acuzată de ceva, dacă ar divorța pentru cea de-a treia oară.

”Eu am divorțat de două ori, de tatăl Sarei și de Ilie Năstase. Nu înțeleg de ce aș fi acuzată de ceva, dacă aș divorța a treia oară, dacă ar fi, dar eu nu pot să dau acest răspuns astăzi. Vor veni momente în care toate lucrurile vor ieși la iveală, pentru că adevărul este unul singur”, a conchis ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...