Divorț neașteptat în showbiz! Actrița din Vlad și actorul din Sacrificiul s-au despărțit, după o căsnicie de 7 ani. Primele declarații

Diana Radu 30.06.2020, 20:09

Doi actori care joacă în seriale celebre, respectiv „Vlad” și „Sacrificiul” au decis să divorțeze după șapte ani de căsnicie. Deși, păreau cuplul perfect și nimeni nu se așteptau să se despartă, iată că inevitabilul s-a produs. Despre cine este vorba?

Actrița din Vlad și actorul din Sacrificiul care s-au despărțit după 7 ani de căsnicie

Este vorba despre Victoria Răileanu din serialul “Vlad” și Conrad Mericoffer din serialul “Sacrificiul”. Cei doi, deși au împreună un băiețel, s-au despărțit de ceva timp. Motivul ar fi fost geloziile născute din cauza scenelor mult prea intime pe care le filmau cu alți bărbați, respectiv femei. În plus, faptul că jucau în seriale care se difuzau pe posturi concurente a amplificat tensiunea între ei.

Cu toate că s-au despărți, Victoria și Conrad au rămas în relații foarte bune de dragul fiului lor a cărui custodie o împart. De când este un bărbat liber, actorul spune că a început să scrie scenarii și s-a apucat și de sală.

„Ne-am despărțit de anul trecut, acum sunt liber, fac mult sport, merg la sală și scriu scenarii. Am rămas foarte buni prieteni, iar pentru copilul nostru avem custodie comună, astfel că merge când la ea când la mine”, a povestit actorul la premiile Gopo, care au avut loc luni seară la Verde Stop Arena.

divort, actori, vald, sacrificiul
Actrița din Vlad și actorul din Sacrificiul care s-au despărțit după 7 ani de căsnicie

„Ne-am despărțit de anul trecut”

Victoria și Conrad se cunoșteau de pe vremea facultății, însă pe atunci nu au comunicat prea mult unul cu celelalt, ci doar se apreciau profesional. Aproprierea dintre ei s-a produs după ce au terminat facultatea și au intrat în  același grup de prieteni. De atunci, cei doi au fost nedespărțiți timp de mai bine de șapte ani, după care s-au despărțit.

„Soţul meu are un nume austriac, se numeşte Conrad Mericoffer, ne-am cunoscut în facultate. Am fost colegi de facultate, dar n-am avut treabă unul cu altul, am lucrat destul de puţin împreună, ne apreciam profesional şi altfel, un pic. Lui îi plăcea de mine şi mie de el, dar în perioade diferite, niciodată în acelaşi timp. După ce am terminat facultatea, iar el masterul am intrat în acelaşi grup de prieteni şi ne-am cuplat. Avem un copil, pe băieţelul nostru îl cheamă Carol”, a declarat într-un interviu mai vechi Victoria Răileanu.

Victoria Răileanu, alias Micky din serialul „Vlad” difuzat pe Pro Tv, a fost surprinsă de paparazzi în timp ce împărțeau câteva momente tandre într-un restaurant din Capitală, alături de Adrian Nartea, actorul în rol principal din serialul „Vlad”, care este căsătorit, la rându-i, cu Alina Ferinceac.

Urmăriți Impact.ro și pe