Dispozitivul electronic util pentru mașină și casă, disponibil la Lidl. E la un preț special

Ioana Bucur 14.08.2022, 18:00

Clienții celebrului lanț de magazine sunt deja obișnuiți cu ofertele săptămânale de neratat incluse în catalog. Peste doar câteva zile, Lidl va pune la vânzare un produs ce nu ar trebui să lipsească din nicio locuință sau din trusa cu accesorii a șoferilor. Află începând de când va fi disponibil dispozitivul electronic util pentru mașină și casă și la preț special va putea fi achiziționat.

Un nou produs special în catalogul Lidl

În fiecare săptămână, Lidl își surprinde clienții cu produse speciale. Peste doar câteva zile, în catalogul lanțului de magazine va intra un dispozitiv ce este de mare folos și în locuință, dar mai ales în cazul mașinilor.

Este vorba despre o cameră pentru inspecție cu display produsă de Parkside care poate fi folosită pentru verificarea unor spații destul de greu accesibile ale oricărui autoturism, cum este zona motorului, ajutând la descoperirea unor eventuale scurgeri. Mai poate fi folosită și la canalizări sau, în casă, în locurile din spatele obiectelor mari de mobilier în care mai scapă unele lucruri.

Camera pe care o vom putea cumpăra din magazinele Lidl începând de joi, 18 august, poate face și fotografii, având capacitatea de a stoca până la 2.000 de imagini în memoria internă. Sonda cu cameră este rezistentă la murdărie și apă (certificare IP67) și are diametru de opt mm. Dispozitivul este echipat cu șase LED-uri albe, cu intensitate reglabilă, pentru iluminare, iar gâtul de tip lebădă are lungime de 120 de centimetri.

Mai mult, Lidl precizează că display-ul ecranului LCD are o diagonală de 2.8 inchi și rezoluție de 240 x 320 pixeli.

Camera are și un zoom digital în patru trepte. Portul de încărcare este de tip micro-USB, însă un cablu compatibil nu este inclus în pachet.

Dispozitivul electronic util pentru mașină și casă, disponibil la Lidl. E la un preț special

Ce preț va avea

Potrivit informațiilor disponibile în catalog, camera de inspecție va putea fi achiziționată la prețul de 279 de lei. Aceasta funcționează cu patru baterii, are o garanție de trei ani și include o carcasă din plastic pentru a fi păstrat în siguranță.

Până pe 28 august, lanțul de magazine oferă premii speciale clienților. Sunt puse la bătaie trei biciclete pliabile, o sută de cupoane de cumpărături în valoare de 100 de lei fiecare, utilizabile prin LIDL Plus, dar și cinci Xiaomi Smart Air Purifier 4.

Pentru a putea participa la concurs, clienții trebuie doar să cumpere înghețată de minimum 15 lei din oricare dintre magazinele Lidl din țară, și să scaneze cardul Lidl Plus, la casa de marcat. Înscrierea se finalizează prin confirmarea în aplicația Lidl Plus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...