Discursul lui Vladimir Putin despre al treilea război mondial i-a alarmat pe liderii lumii. Ce a spus președintele Rusiei

Stan Filon 28.01.2021, 15:50
Discursul lui Vladimir Putin despre al treilea război mondial i-a alarmat pe liderii lumii. Ce a spus președintele Rusiei

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a vorbit despre cel de-Al Treilea Război Mondial! Liderul de la Kremlin le-a dat fiori reci cu discursul său șefilor de stat prezenți la Forumul de la Davos! Acesta a vorbit despre ce ar însemna o nouă conflagrație mondială.

Vladimir Putin a vorbit despre cel de-Al Treilea Război Mondial

Vladimir Putin a fost prezent la Forumul de la Davos, de unde a vorbit despre neînțelegerile care există în prezent în lume. Președintele Rusiei a spus că aceste neînțelegeri dintre popoare sunt ”împletite, cum se spune, într-o spirală”.

”După cum știți, incapacitatea, dar și lipsa de voință de a rezolva astfel de probleme în secolul XX au dus la catastrofa celui de-al Doilea Război Mondial. Bineînțeles, în zilele noastre un astfel de conflict mondial, care, sper eu, în principiu este imposibil, ar însemna sfârșitul civilizației”, a declarat Vladimir Putin, potrivit RBC.

Vladimir Putin a vorbit despre cel de-Al Treilea Război Mondial
Vladimir Putin a vorbit despre cel de-Al Treilea Război Mondial

Avertismentele lui Vladimir Putin

Vladimir Putin a venit și cu un avertisment! A recunoscut că situația poate evolua ”imprevizibil și incontrolabil”, dacă nu se iau măsuri pentru a preveni acest lucru. Președintele Rusiei a mai avertizat că există pericolul unei rupturi în dezvoltarea lumii, ceea ce va însemna o luptă de genul „toți împotriva tuturor”.

Aceste rupturi în dezvoltarea lumii ar duce la căutarea inamicilor atât în interior, cât și în exterior, prin distrugerea libertăților și valorilor fundamentale, crede Putin.

Președintele rus recunoaște că pandemia de coronavirus a accelerat ritmul schimbărilor structurale în lume, conform unor premise care erau deja create, dar spune că, totuși, nu există motive să credem că există riscuri de o mai gravă escaladare a contradicțiilor actuale.

A salutat prelungirea tratatului New START

De asemenea, preşedintele rus a salutat prelungirea tratatului New START de limitare a arsenalelor nucleare rus şi american. Această prelungire ”este fără îndoială un pas în direcţia cea bună”, a declarat Vladimir Putin, în timpul discursului video în cadrul forumului de la Davos.

Discursul Lui Vladimir Putin despre Al Treilea Război Mondial și rupturile în dezvoltarea lumii vine la scurt timp după ce Cpmisia Europeană a cerut sacncțiuni economice împotriva Rusiei, după arestarea disidentului Aleksei Navalnîi, pe care tot occidentul îl vrea în libertate. S-a mers până acolo încât s-a vehiculat stoparea lucrărilor la gazoductul Nord Stream 2.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...