Dincă, mărturisiri șoc: “Am dat jos Guvernul!”. Amănunte nebănuite din dosarul Caracal

Diana Radu 22.01.2020, 17:01
Dincă, mărturisiri șoc: “Am dat jos Guvernul!”. Amănunte nebănuite din dosarul Caracal

Gheorghe Dincă se află la penitenciarul Craiova, după ce a fost trimis în judecată pentru săvârșirea a opt infracțiuni. Psihologul criminalist, Dorin Dumitran, care l-a analizat pe Gheorghe Dincă timp de mai bine 60 de ore, a declarat că din punctul lui de vedere Dincă va fi condamnat la închisoare. Ce mărturisiri a mai făcut psihologul despre criminalul de la Caracal?

Cazul Caracal. Ce spune un psiholog criminalist despre Gheorghe Dincă? Mărturii șocante

Dorian Dumitran a făcut recent câteva dezvăluiri despre Gheorghe Dincă , după ce specialistul a petrecut foarte mult timp alături de acesta încercând să-i descopere personalitatea. Psihologul criminalist care l-a studiat pe Dincă pe perioada cât acesta s-a aflat la arest în București, a spus că bărbatul suferă de un dezechilibru psihologic care-l face să fie impretinent şi arogant.

”A devenit arogant, a devenit impertinent. Vorbea peste tine. Nu te mai lăsa să spui… A început să facă fel de fel de cereri. Îți e foarte greu să mai restabilești acel echilibru psihologic, pentru că noi eram cam la același nivel. El trăiește într-o ambianță culturală. Este înconurat de oameni, mă refeream la subcultura carcerală. El și-a acoperit rana aia și s-a simțit dintr-o dată foarte puternic. Și a dat jos Guvernul!”, a declarat Dorin Dumitran.

gheorghe dinca, psiholog criminalist, dezvaluiri
Ce spune un psiholog criminalist despre Gheorghe Dincă?

Comisarul şef Dorin Dumitran, psiholog criminalist la IGPR a fost nevoit să se „lupte” ore în șir cu presupusul criminal din Caracal pentru a putea scoate tot de la el. Expert în dosare de mare violenţă, Dumitran a spus că Dincă este o persoană rezistentă şi că speră să nu mai aibă astfel de cazuri, precum cel din Caracal

Georghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, a fost trimis în judecată, săptămâna trecută, pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu. ”Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă şi la Ştefan Risipiţeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe