Dincă a rupt tăcerea! Cine au fost complicii lui în cazul Caracal. Dezvăluiri cutremurătoare

Mirabela Năstase 16.01.2020, 17:00
Dincă a rupt tăcerea! Cine au fost complicii lui în cazul Caracal. Dezvăluiri cutremurătoare

Gheorghe Dincă, supranumit ”monstrul din Caracal”, și-a schimbat recent declarația în ceea ce privește cazul Luizei Melencu. Acum, acesta nu mai susține că a ucis-o, cum a făcut vreme de șase luni, ci că la mijloc ar fi vorba despre o rețea de trafic, în care el nu dorea să fie implicat. Astfel că, totul ar fi pornit de la anume Petruța și Ștefan, persoane pe care le-ar fi cunoscut în Pitești.

Dincă a rupt tăcerea! Cine au fost complicii lui în cazul Caracal

Pe data de 9 ianuarie 2020, Gheorghe Dincă le-a livrat anchetatorilor o altă versiune a poveștii. Acesta a povestit cu lux de amănunte cum o vizită la RAR, în Pitești, avea să i-o aducă în viața sa pe Petruța, o femeie de vreo 20-25 de ani, şi pe iubitul ei, Ştefan, în vârstă de aproximativ 40 de ani.

„Eu cred că are legătură cu momentul în care am fost să fac RAR la Piteşti. Nu îmi amintesc exact când am fost. În acea dimineaţă am ajuns la ora 7 la RAR în Piteşti, m-am aşezat în rândul de maşini care era foarte lung. Stăteam în maşină pentru că era răcoare. Din spate am văzut că veneau mai multe persoane. O femeie şi un bărbat s-au oprit la geamul maşinii mele. Bărbatul părea de 40 de ani şi femeia de 20-25 de ani”, le-a spus Dincă anchetatorilor.

După aproape o lună, de la vizita la Pitești, Petruţa, însoţită de o altă prietenă, i-a făcut o vizită lui Gheorghe Dincă. Au stat de vorbă, au întreţinut relaţii sexuale, după cum afirmă Dincă, iar după miezul nopţii, au apărut Ştefan şi alţi doi bărbaţi.

stefan risipiteanu
Ștefan Risipiteanu

Dincă, bătut și legat

Atunci, Dincă ar fi fost bătut şi legat, iar  după ce aceştia i-au cerut bani, au plecat toţi cinci prin spatele casei.

„Bărbatul, Ştefan, m-a întrebat cum se face RAR-ul pentru că vrea şi el şi iubita lui, Petruţa, vor (…) După 20 de zile, Petruţa a venit la mine cu o prietenă, am urcat în camera de sus, le-am spus să se facă comode, am coborât în beci să aduc băutură şi am făcut cafea în camera de jos. Apoi am întreţinut relaţii sexuale. La 1-2 noaptea a venit Ştefan cu încă doi bărbaţi, când am coborât unul m-a lovit cu toiagul în spate în căzut jos”, apare în mărturia lui Dincă, potrivit RTV.

Povestea continuă și așa se face că, câteva zile mai târziu, Petruţa s-a întors la casa groazei şi a rămas acolo, iar asta pentru că ar fi fost sătulă de bătăile primite de la Ştefan. A întreţinut din nou relaţii intime cu Dincă. Pe 14 aprilie, cât Petruţa dormea, „monstrul din Caracal” a plecat la cumpărături. Atunci, a văzut-o pe Luiza.

A urmat apoi violul lui Risipiceanu

„Am fost legat la mâini şi la picioare, m-au dus jos şi m-au bătut. Mi-au spus să le dau 40 sau 45 de mii de euro şi le-am spus că am doar 750 de euro, au luat banii şi au plecat toţi cinci prin spatele casei. Pe 11 aprilie, Petruţa a venit la mine, mi-a spus că Ştefan o bate, a rămas câteva zile şi am făcut sex. Pe 14 aprilie, când Petruţa dormea am plecat să cumpăr cafea şi coniac. Am văzut-o pe Luiza şi am vrut să o duc acasă, eram sătul de sex. Am auzit-o că a vrut să scoată banii şi am crezut că e prostituată. Am dus-o în casă şi apoi a venit Fane care a violat-o. După, i-am prezentat-o Petruţei şi mi-a spus că îi place de ea. Luiza a băut vin”, povestește Dincă.

Ştefan şi încă un bărbat şi-au făcut din nou apariţia. Potrivit declarațiilor susţinute acum de „monstrul din Caracal”, bărbatul i-ar fi dat indicaţii. Ştefan a adus un sac de oase şi i-a cerut să le mai ardă o dată. A precizat, de asemenea, de apelul către familia Luizei.

„Apoi a venit Ştefan cu încă un bărbat şi a intrat în camera unde erau fetele. Luiza era dezbrăcată şi legată, iar eu eram în chiloţi. Le-a spus fetelor să se îmbrace, pe mine m-au legat şi m-au bătut, m-au scos afară şi m-au băgat sub umbrelă. Ştefan a adus un sac cu oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le ard mai şi eu.

Mi-a spus să iau o cartelă să îi sun pe părinţii Luizei şi să le spun că fata e plecată. A notat şi el numărul Luizei. Apoi m-au bătut şi au plecat toţi 5 prin spate (…) Pe 15 aprilie am dat telefon la părinţii Luizei. Unul dintre bărbaţi mă urmărea. Mi-am dat seama că nu a renunţat (…) Mi-au spus să arunc oasele arse într-o apă curgătoare, dar pentru că era departe, le-am dus la lizieră”. După cum spune, Dincă ar fi urmat indicațiile, dar a aruncat oasele arse în lizieră.

Urmăriți Impact.ro și pe