Dinamovistul Ante Kuduz, mândru de colegii lui după super-duelul cu PSG. „Avem cel mai bun antrenor din lume și o echipă grozavă”

Sorin Barbu 04.03.2022, 16:07

Dinamo a înfruntat una dintre forțele handbalului masculin în Champions League și o bună bucată din meci a fost umăr lângă umăr cu vedetele lui PSG. Croatul Ante Kuduz nu a avut drept de joc și a văzut partida din tribune. A fost foarte mândru de fani și de prestația colegilor. Est convins că Dinamo are o echipă foarte bună care poate câștiga titlul în România, dar are șanse și pentru un loc în Final Four.

Ante Kuduz, „spectator de lux” la meciul lui Dinamo

Dinamo a demonstrat din nou că are o echipă foarte bună de handbal masculin și a încercat să reziste în duelul cu PSG, în penultima partidă a grupei B din EHF Champions League. Jucătorii lui Xavi Pascual au fost la egalitate cu rivali 25 de minute, dar din cauza unor momente de neatenție au intrat la cabine cu un handicap de patru goluri.

În partea a doua, jucătorii de clasă din formația care a câștigat campionatul în Franța și-au arătat valoarea și PSG s-a impus la o diferență de opt goluri: 39-31.

În tribunele din „Ștefan cel Mare” s-a aflat și Ante Kuduz, cel mai bun handbalist al sezonului 2019-2020. Jucătorul croat s-a întors la Dinamo, dar nu a avut drept de joc pentru că a evoluat în această stagiune la o altă formație din competiție: Vardar 1961, echipă aflată pe locul 5 în Grupa A.

„E puțin frustrant că nu pot juca, pentru că aș fi vrut să fiu acolo, cu echipa, și să încerc să-i ajut. Din păcate, aceasta este situația, dar sunt mândru de băieți. Au jucat bine tot anul, dar, evident, PSG este o echipă mai bună.

Am avut ocaziile noastre, dar așa a fost să fie. Ne apropiem de finalul sezonului și trebuie să rămânem puternici”, a declarat jucătorul în exclusivitate pentru playsport.ro.

CS Dinamo se află pe primul loc în Liga Națională, are șase puncte mai mult decât marea rivală Steaua și este favorită la câștigarea trofeului.

„Din ceea ce știu, campioana României va juca direct în UCL. Suntem obligați să câștigăm tot pe plan intern. Cu siguranță putem atinge un final four în anii următori. De când m-am întors, clubul se află într-o situație mult mai bună decât atunci când am plecat.

Avem cel mai bun antrenor din lume și o echipă bună. Clubul a crescut mult în aceste 6 luni în care am fost la Vardar. Mulți jucători au devenit mai buni”, a mai declarat sportivul lui Dinamo.

Ante Kuduz are 2,02 metri și a mai jucat la Dinamo în perioada 2018-2021. Anul trecut a plecat în Macedonia de Nord, dar după jumătate de an s-a întors în România.

Dinamo a primit o misiune foarte grea în acest sezon din cupele europene. Sorții au trimis-o în grupă cu FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Viva Kielce sau Vezsprem.

Urmăriți Impact.ro și pe