Dinamoviștii vor avea un invitat special la meciul cu FCSB de duminică. Suporterii roș-albaștrilor se vor enerva la culme când îl vor vedea în tribună

Andrei Cezar 08.09.2021, 13:20
Dinamoviștii vor avea un invitat special la meciul cu FCSB de duminică. Suporterii roș-albaștrilor se vor enerva la culme când îl vor vedea în tribună

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo, care va avea loc duminică de la ora 21, ar putea avea parte de un invitat special. Antrenorul ”câinilor”, Dario Bonetti, l-a invitat la meci pe Massimo Maccarone, coșmarul roș-albaștrilor de la Middlesbrough.

Massimo Maccarone, invitat special al dinamoviștilor la derby-ul cu FCSB

Massimo Maccarone a împlinit 42 de ani pe 6 septembrie. De ziua sa, antrenorul italian al lui Dinamo i-a transmis un mesaj de ”la mulți ani”și i-a făcut o invitație acestuia la derby-ul de duminică dintre FCSB și Dinamo, Maccarone fiind și membru DDB.

„La mulți ani legendarului Massimo! Ne vedem la meciul de duminică! Ar fi o mare bucurie pentru toți fanii”, a scris Bonetti, în descrierea postării.

Fostul atacant italian nu a oferit până acum un răspuns pozitiv sau negativ. De-a lungul anilor, suporterii lui Dinamo au încercat să-l aducă pe Maccarone în România cu ocazia diverselor evenimente organizate de fanii roș-albilor, sau la anumite meciuri jucate împotriva celor de la FCSB.

Fostul atacant al lui Middlesbrough a intrat în inimile suporterilor dinamoviști după partida de coșmar pentru FCSB (Steaua), din 2006, în care roș-albaștrii au pierdut calificarea în finala Cupei Uefa în fața englezilor.

Maccarone a marcat de două ori în succesul cu 4-2, de pe Riverside. El a înscris primul gol pentru Middlesbrough, la scorul de 2-0 pentru Steaua, iar, apoi, a semnat reușita calificării, pe finalul meciului.

Legătura sa cu fanii ”câinilor” este mult mai strânsă de atât. Fostul fotbalist italian a devenit, în urmă cu un an, membru al proiectului ”Doar Dinamo București” și a donat 48 de euro pentru clubul din Ștefan cel Mare, devenind ”acționar” al proiectului.

Massimo Maccarone, marcator a doua goluri in semifinala Cupei UEFA din 2006, Middlesbrough-Steaua, 4-2
Massimo Maccarone, marcator a doua goluri in semifinala Cupei UEFA din 2006, Middlesbrough-Steaua, 4-2

Derby-ul FCSB – Dinamo va avea loc duminică, de la ora 21, pe Arena Națională. Suporterii ambelor formații așteaptă cu nerăbdare partida.

Cele două echipe au profitat la maximum de pauza competițională cauzată de meciurile naționalei și au parafat mai multe mutări. Roș-albaștrii au reușit trei achiziții extrem de importante pe posturi cheie: Claudiu Keșeru, Valentin Gheorghe și Constantin Budescu. 

De partea cealaltă, Dinamo s-a întărit și ea cu mai mulți jucători, după ridicarea interdicției de transferuri. Cele mai sonore nume fiind Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje și Cosmin Matei.

Echipele probabile în ”Derby de România”

FCSB: Vlad – Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Budescu – Cordea, Keșeru, Oct. Popescu

Dinamo: Eșanu – Nica, Giafer, Popa, Filip – Matei, Răuță, Itu – Torje, Ivanovski, Sorescu

Urmăriți Impact.ro și pe