Din ce va câștiga Andreea Esca 100.000 de euro pe lună. Nici nu va mai avea nevoie de salariul de la Pro TV

Iancu Andreea 07.07.2020, 16:42

Este una dintre cele mai longevive prezențe din televiziune, fiind asociată pupitrului de știri de la Pro TV. Deși au existat întotdeauna curiozități cu privire la salariul obținut de vedetă pentru munca de realizator-prezentator, Andreea nu a dezvăluit suma lunară. Totuși, se pare că acesta nu este singurul său venit, iar știrista chiar s-a reprofilat.

Andreea Esca, câștiguri de 100.000 de euro pe lună

Ca în multe alte meserii, este bine să fii chibzuit și bine organizat pentru momentul în care nu vei mai activa. Andreea Esca nu este nici pe departe aproape de „pensionare”, însă a decis să își asigure veniturile. Astfel, știrista s-a dus către un domeniu neașteptat. Vedeta a optat pentru o investiție în imobiliare.

Andreea Esca deține un bloc de birouri. Acesta a fost proiectat încă din 2009 și urmează să fie dat în folosință. Clădirea se află în zona Calea Călărașilor – Pache Protopopescu și a fost realizat de către o firmă de arhitectură. Pro Tower ar urma să fie inaugurat la finalul acestui an. Și pentru că Andreea nu face afaceri mici, se pare că pentru o chirie în acest spațiu va fi nevoie de sume uriașe.

Astfel, potrivit unor site-uri specializate în imobiliare, Pro Tower oferă birouri de 250 de metri pătrați pentru 2625 de euro pe lună. Așadar, chiria pe metru pătrat ajunge la aproximativ 10,5 euro pe lună. Un mic calcul ne arată că suprafața totală de 11.035 metri pătrați sau cei 9.690 de metri pătrați utili îi vor aduce Andreei Esca 101.745 de euro pe lună. 

Soții Esca-Eram, investitori în imobiliare
Soții Esca-Eram, investitori în imobiliare

Proprietară de hotel

Andreea Esca pare să se fi axat pe zona de imobiliare. Astfel, dincolo de clădirea de birouri de nouă etaje, vedeta Pro TV a achiziționat împreună cu soțul său un hotel. Clădirea se regăsește în Cluj-Napoca, chiar lângă catedrală. Fiind vorba despre un teren de 439 de metri pătrați în centrul Clujului, dar mai ales de o clădire istorică, Andreea nu o poate demola. Astfel, aceasta urmează să o renoveze și să o transforme într-un hotel cu apartamente luxoase pentru închiriat, conform wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...