Din ce s-au îmbogățit, de fapt, Adela Popescu și soțul ei. Afacerea de care nu știa nimeni le-a adus profituri uriașe

Stan Filon 05.02.2023, 21:49

Acum s-a aflat din ce s-au îmbogățit, de fapt, Adela Popescu și soțul ei! Cei doi prezentatori tv formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, însă fac echipă bună și în afaceri, acolo unde au înregistrat în ultima perioadă un profit uriaș.

Din ce s-au îmbogățit, de fapt, Adela Popescu și soțul ei

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizz-ul românesc. S-au cunoscut acum mai bine de 10 ani pe platourile de filmare. Jucau în telenovela „Iubire și Onoare” și chiar s-au îndrăgostit fără remediu.

S-au căsătorit și au împreună trei copii superbi. Cei doi soți sunt foarte cunoscuți în România. Adela Popescu a devenit prezentatoare a noului sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici! de la Pro TV, iar Ralu Vâlcan este gazdă a show-ului Insula Iubirii de la Antena 1.

Din ce s-au imbogatit, de fapt, Adela Popescu si sotul ei
Din ce s-au imbogatit, de fapt, Adela Popescu si sotul ei

Firma merge ca pe roate

„Experiența «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show, pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, spunea Adela Popescu.

Cei doi nu se plâng deloc nici atunci când vine vorba de bani. Pe lângă veniturile substanțiale pe care ambii soți le au din televiziune, au și propria lor afacere. Adela Popescu și Radu Vâlcan au hotărât să își deschidă împreună firma Takamaka, potrivit Fanatik. Compania înființată de cei doi soți are ca obiect activități ale agențiilor de publicitate și le-a adus profit încă din primul an de existență.

Chiar dacă pentru unele firme anul 2021 a fost unul dificil, iată că pentru firma celor două vedete situația a fost una foarte bună. A fost cel mai profitabil an al companiei deținute de cei doi prezentatori TV firma înregistrând un profit de 190.000 de euro cu 44% mai mult față de 2020. De altfel, până acum, Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut un profit total impresionant, firma aducându-le în conturi, în cei șase ani de existență, o sumă de aproximativ 700.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...