Din ce pensie trăia Emil Gabor. Suferință cumplită pentru fostul socru al lui Irinel Columbeanu

Rădulescu Valentin 04.07.2020, 20:27

Fostul socru al lui Irinel Columbeanu a suferit foarte mult în ultima vreme. Probleme lui de sănătate îl făceau să recurgă de multe ori la băutură, dependență de care nu a putut scăpa. Chiar și așa, Emil Gabor nu trăia în lux, avea o viață modestă, însă pensia pe care o încasa abia îi ajungea pentru medicamente.

Emil Gabor, suferința prin care trecea

Tatăl surorilor Gabor s-a stins din viață în urmă cu o săptămână, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în apartamentul pe care familia îl deținea în Bacău. Emil Gabor ar fi murit după ce a suferit un infarct, iar evenimentul a uimit o țară întreagă. Acesta a fost înmormântat în mare discreție doar de către Alina, deoarece celelalte două fiice ale lui, Monica și Ramona, nu au putut participa din cauza restricțiilor de circulație.

În ultimii ani din viață, Emil Gabor a dus o viață foarte grea. Acesta suferea de ciroză și de fibrom chistic la plămâni, ajungând astfel să cântărească numai 47 de kilograme. Starea de sănătate a bărbatului a fost afectată însă și de dependența de băutură. Medicii i-au recomdandat să se lase de alcool, pentru că astfel poate oricând să moară. Emil Gabor nu a putut să treacă însă peste acest lucru.

Din ce pensie trăia Emil Gabor. Suferință cumplită pentru fostul socru al lui Irinel Columbeanu
Din ce pensie trăia Emil Gabor. Suferință cumplită pentru fostul socru al lui Irinel Columbeanu

Pensia nu îi ajungea aproape deloc

Emil Gabor a avut mare noroc cu cele trei fiice ale lui, deoarece fără ele nu ar fi putut să își cumpere nici măcar medicamentele de care avea nevoie. Bărbatul avea mari probleme financiare și a recunoscut că este ajutat de Monica și Ramona, dar nu dorea să vorbească deloc despre acest subiect. Cu toate acestea, Emil Gabor nu încasa mai mult de 1200 de lei pe lună, bani cu care nu putea să se întrețină, având în vedere faptul că avea mari probleme de sănătate.

„1200 lei, atât avea pensie. Așa e în țara asta, Guvernul își bate joc de oamenii bătrâni. Gândiți-vă că toate medicamentele lui costau aproape 1000 de lei. Din ce să mai plătești și întreținere, lumigă, gaze? Din ce să mai și mănânci? Norocul lui a fost că toate fetele l-au sprijinit. Alina îi cumpăra medicamentele, îi mai făcea de mâncare, a avut grijă mare de el, ăsta e adevărul. Ramona și Monica trimiteau și ele bani, iar când veneau aici îi cumpărau haine și tot ceea ce avea el nevoie. Nu trăia în lux, dar nici nu ducea lipsă de mâncare, nu avea datorii. A fost un om tare bun, extrem de milos, de blând. Băutura l-a distrus, din păcate”, au mărturisit unul dintre vecinii și prietenii lui Emil Gabor.

Urmăriți Impact.ro și pe