Din ce motiv a fost nevoită Vlăduța Lupău să părăsească România

Ana Anitoiu, Adrian Dumitru 18.10.2021, 14:42

Vlăduța Lupău s-a hotărât să părăsească România. Cântăreața de muzică populară nu a găsit rezolvare la o problemă medicală ce o supără de ceva vreme, astfel că a decis să caute ajutor într-o altă țară.

Unde a hotărât Vlăduța Lupău să meargă

În urmă cu un an, Vlăduța Lupău și-a anunțat fanii că s-a infectat cu noul coronavirus. Recent, cântăreața a dezvăluit pe rețelele de socializare că se confruntă cu o altă problemă medicală și că este nevoită să părăsească România ca să o rezolve.

Mai exact, Vlăduța Lupău se confruntă cu o tuse persistentă ce i-ar face mari probleme oricărui cântăreț. Vedeta a găsit un medic apreciat în Paris și s-a programat la el ca să afle ce e de făcut pentru a se vindeca.

”Am zis că săptămâna viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte, foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că, luni o să merg la el și sper să găsesc o cauză, să-mi dea un medicament și să mă fac un om normal”, a spus Vlăduța Lupău.

Din ce motiv a fost nevoita Vladuta Lupau sa paraseasca Romania
Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău a apelat la o intervenție estetică

Deși are doar 30 de ani, Vlăduța Lupău nu amână intervențiile estetice. Cântăreața vrea să arate impecabil, motiv pentru care a apelat la un tratament cu botox. Vedeta s-a hotărât să scape în acest fel de ridurile de pe frunte.

De asemenea, Vlăduța Lupău și-a făcut o intervenție botox pentru ridurile din zona ochilor, astfel încât chipul ei să nu aibă nici cel mai mic defect.

Pentru câți bani cântă Vlăduța Lupău la o nuntă

Pentru Vlăduța Lupău, banii nu sunt o problemă. Cu numeroase vizualizări pe YouTube, ea este solicitată la diverse concerte, dar și la nunți și botezuri. Totuși, ca să accepte să cânte pentru câteva ore, artista cere chiar și 5.000 de euro.

Însă, în cazul în care mirii doresc ca Vlăduța Lupău să cânte toată noaptea, tariful se dublează. După o noapte de cântat, artista pleacă cu 10.000 de euro în portofel – ceea ce n-ar fi fost posibil dacă n-ar fi avut un mare noroc în copilărie, după cum a povestit chiar ea.

”Împrejurările care m-au făcut să aleg acest fain drum au fost date de soartă. De ce zic asta?! Pentru că părinții mei lucrau de zori şi de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orașul meu natal, Şimleu Silvaniei; ca să petrec timpul cu copii făcând diferite activități.

Acolo, spre marele meu noroc, am bătut la o uşă unde scria Folclor. Păşind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi Vlăduța Lupău. Am întâlnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce azi însemn ca artist”, a spus artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...