Din ce mai fac bani actorii din Las Fierbinți. „Oamenii au un talent formidabil” (Exclusiv)

Ana Anitoiu 25.11.2022, 22:44
Din ce mai fac bani actorii din Las Fierbinți. „Oamenii au un talent formidabil” (Exclusiv)

Actorii din serialul „Las Fierbinți” fac bani și din alte surse. Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diță și Mihai Rait, care îi interpretează pe Bobiță, Celentano, Giani și Dorel, au fost dați de gol de un apropiat al lor, care a spus că cei patru au un succes nebun datorită talentului lor.

Din ce mai câștigă bani Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diță și Mihai Rait

Cei patru actori mai câștigă bani și din show-uri de stand-up comedy. Aceștia sunt pregătiți pentru un spectacol, „Back în business”, ce va avea loc pe 18, 19 și 20 decembrie. Organizatorul, Dan Anghel, a spus că inițial programase două spectacole, dar a realizat că a fost nevoie și de un al treilea.

Conform organizatorului, pentru primul spectacol, cel din data de 18 decembrie, deja nu se mai găsesc bilete, iar cele pentru următorul se vor epuiza în acest weekend.

„Oamenii ăștia au un talent formidabil. Dacă-mi amintesc bine, nu am mai făcut o serie de trei spectacole în perioada de sfârșit a anului din 2016. Însă nu pot numi acel an perioada lor de maxim impact. Și știți de ce? Fiindcă, după părerea mea, cei patru sunt departe de a fi trăit vremurile lor de glorie.

Aș paria că nici nu vor trăi altceva decât vremuri bune, toată viața lor. Nu cred că vor avea parte de vremuri triste. În niciun caz! Spun asta fiindcă le cunosc spectacolul și îi văd cum seduc publicul”, a mai spus Dan Anghel, potrivit Playtech.ro.

Mihai Bobonete, despre cel mai bun număr de la Românii au talent
Mihai Bobonete

Cât costă biletele

Spectacolul „Back în business” de la Sala Palatului va avea loc pe 18, 19 și 20 decembrie, de la ora 20.00. Prețurile biletelor variază pentru fiecare dintre acestea între 100 și 300 de lei, în funcție de locul pe care fiecare vrea să-l ocupe, mai aproape sau mai departe de scenă.

„Eu îi iubesc pe toți la fel. Nu reușesc să facă diferențe între ei, deși a fost o vreme în care mă gândeam că unul sau altul îmi plac mai mult. Vă spun sincer, nu pot face diferența între ei.

Mai ales când urcă acolo pe scenă, în lumea lor, sunt inegalabili. Și imposibil de diferențiat, după mine, pe parcursul celor două ore, cât durează fiecare show în parte!”, a mai spus Dan Anghel despre cei patru actori din serialul „Las Fierbinți”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...