Din ce își câștiga Gigi Becali banii pe vremea lui Ceaușescu. Nimeni nu ar fi bănuit asta despre patronul FCSB

Nicu Stan 10.02.2021, 14:08
Din ce își câștiga Gigi Becali banii pe vremea lui Ceaușescu. Nimeni nu ar fi bănuit asta despre patronul FCSB

S-a aflat din ce își câștiga Gigi Becali banii pe vremea lui Ceaușescu. Nimeni nu ar fi bănuit asta despre patronul FCSB, însă acesta a trebuit să meargă și la muncă de ochii securității.

S-a aflat cum făcea Gigi Becali bani pe timpul lui Ceaușescu. Comuniștii l-au obligat să meargă și la muncă

Din ce își câștiga Gigi Becali banii pe vremea lui Ceaușescu. Nimeni nu ar fi bănuit asta despre patronul FCSB.

Gigi Becali își câștiga banii pe vremea lui Ceaușescu din oierit, însă de ochii comuniștilor trebuia să mjeargă și la muncă. Cine vu avea pe vremuri un loc de muncă era băgat la pușcărie.

Gigi Becali, cunoscut ca latifundiarul din Pipera

Astăzi este cunoscut de toată lumea drept latifundiarul din Pipera sau patronul de la FCSB, însă puțini cunosc viața lui Gigi Becali de pe timpul lui Ceaușescu.

Gigi Becali s-a născut 25 iunie 1958, în localitatea Zagna, din judeţul Brăila. Între timp localitatea Zagna a dispărut de pe gartă, întrucât aceasta a fost făcută special de comuniști pentru deportaţii din Bărăgan.

Cum a ajuns familia lui Gigi Becali în Pipera. Tatăl și unchii lui

Astfel, familia Becali, tatăl și unchii lui au fost alungați de acolo, mai ales că nemurile lui erau considerați simpatizanți ai legionarilor. Astfel, Gigi Becali a ajuns să își petreacă copilăria în Pipera, acolo unde tatăl său, Tase, se ocupa de creșterea oilor.

În tinereţe, toţi băieţii îl ştiam de Geli din Pipera”, a rememorat celebrul interpret aromân, Gicu Coadă, despre actualul patron a FCSB.

Cum și-a făcut Gigi Becali intrarea în fotbal în anii 80. Ce spune Gabi Balint despre el

Gigi Becali a intrat în lumea fotbalului prin anii ’80. Nu ca jucător sau patron, ci ca omul care vindea carne şi lactate de calitate de la stâna familiei.

Pe vremea lui Ceauşescu venea şi ne vindea brânză şi iaurt. Era ca şi acum, un personaj extravagant şi cu bani. Îi plăcea să fie mereu în prim-plan”, a povestit Gabi Balint. Tot în acei ani , Gigi Becali s-a împrietenit şi cu Gică Hagi.

Continuarea articolului pe stiridinlume.ro.