Din ce își câștigă existența mama lui Meghan Markle. Acesta este jobul neobișnuit pe care îl are Doria Ragland

Elena Avramescu 04.09.2020, 08:22
Din ce își câștigă existența mama lui Meghan Markle. Acesta este jobul neobișnuit pe care îl are Doria Ragland

Se pare că asocierea cu casa regală britanică i-a dat un impuls Doriei Ragland în carieră. Femeia, în vârstă de 63 de ani, este fostă profesoară de yoga, iar până ca fiica sa să se căsătorească cu Prințul Harry, a lucrat pe postul de asistentă socială la o clinică de sănătate mentală.

Din ce își câștigă existența mama lui Meghan Markle

Însă Doria nu a vrut să rămână casnică așa că și-a căutat un nou job, astfel că s-a angajat la un colegiu din Los Angeles pe post de profesoară, însă una neobişnuită. Așa că Doria Ragland îi va învăţa pe adolescenți să creeze bijuterii hippie, oricât de bizar ar suna asta.

În timpul cursurilor Doriei, tinerii vor învăţa să creeze coliere boeme cu perle, brăţări din aţe colorate precum şi alte bijuterii din materiale neconvenţionale precum sârma. Aceste cursuri vor avea loc la Santa Monica College şi vor avea un cost minim de 38 de dolari.

Din ce își câștigă existența mama lui Meghan Markle
Mama lui Meghan Markle are un job complet neobișnuit

Acesta este jobul neobișnuit pe care îl are Doria Ragland

În plus, în biografia mamei lui Meghan, postată pe site-ul colegiului, se arată că aceasta este un artist local, care creează bijuterii şi haine de mai mult de zece ani. Nu este de mirare, fiindcă în tinereţe Doria obişnuia să vândă bijuterii handmade pentru a se întreţine, pasiune la care a decis să se întoarcă şi de pe urma căreia ar putea scoate bani mulți.

Însă nu este singura care și-a găsit jobul mult visat. Și fiica sa împreună cu Prințul Harry au dat lovitura, fiindcă tocmai ce au semnat un contract cu platforma Netflix pentru producerea de filme şi documentare. Astfel că Meghan Markle şi Prinţul Harry au înfiinţat o casă de producţie iar în scurt timp urmează să producă documentare, lung metraje, scenarii de show-uri TV precum şi de programe pentru copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...