Din ce face bani Mihaela Tatu. S-a reprofilat complet după ce a plecat din televiziune (Exclusiv)

Badea Violeta 22.11.2022, 09:52

Mihaela Tatu a fost, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Aceasta a moderat emisiuni de succes, însă, la un moment dat, a decis să se retragă din televiziune și să se orienteze spre altceva. Iată cu ce se ocupă acum vedeta!

Cu ce se ocupă acum Mihaela Tatu

Mihaela Tatu se numără printre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România. Aceasta a făcut furori cu emisiunea „De 3x femeie”, însă, la un moment dat, a decis să renunțe la cariera sa și a dispărut din lumina reflectoarelor.

A trecut mai bine de un deceniu de când Mihaela Tatu a părăsit televiziunea, dar numele său a rămas pe buzele tuturor, chiar dacă a renunțat să mai apară pe micul ecran. Telespectatoarele își amintesc cu drag de vocea caldă a vedetei și sunt curioase să afle cu ce se ocupă aceasta acum.

„În primul rând sunt trainer în tehnica și arta livrării discursului, mă ocup de ceea ce înseamnă comunicare. Nu vorbire, ci comunicare din toate perspectivele. Apoi am împreună cu niște prieteni dragi un site de povești pentru copii care se numește somnoroși.ro și spun povești copiilor, interpretez mai bine zis, mi se spune femeia cu o mie de voci.

Apoi cu colegii de la Restartix Seniori, am un program de gimnastică pentru seniori, gimnastică care vine să le întărească musculatura și încrederea în ei. Astea merg mână în mână. Am acasă un studio și înregistrez audiobook-uri. Și aș putea continua.

Prezența mea la întâlnirile femeilor sau zona mea de voluntariat, cursurile de comunicare în cadrul unei campanii ce se numește Nu renunța la cunoaștere în licee și în facultăți, inclusiv pentru profesori. Săptămâna viitoare plec în Sardinia, pentru că o asociație a copiilor din Oradea reprezintă România în cadrul Skillman International Forum, învățământ informal și pentru al doilea an suntem invitați.

Anul trecut am avut o prestație extraordinară, copii pregătiți de noi, evenimentul s-a ținut în Lisabona, anul acesta în Cagliari. După care plec la Madrid, unde moderez un eveniment organizat de către o publicație importantă din zonă ce premiază 58 de români din toată lumea cu premii de excelență.”, a declarat Mihaela Tatu pentru Playtech Știri.

Citeșște și Trauma trăită de Mihaela Tatu pe vremea când prezenta De 3x femeie. Abia acum s-a decis să vorbească!

Mihaela Tatu
Mihaela Tatu

De ce nu dorește Mihaela Tatu să revină în televiziune

În cadrul aceluiași interviu, fosta prezentatoare a mărturisit de ce nu dorește momentan să revină în televiziune. Chiar dacă oferte au existat, vedeta a refuzat să mai apară pe micul ecran.

„Pentru că nu am un format care să-mi placă pe de-a-ntregul.”, a răspuns Mihaela Tatu când a fost întrebată de ce nu revine pe micul ecran.

„Da, au existat. Aș vrea ceva, un social, continuu să-mi doresc o emisiune pentru femei. Uită-te puțin! Ai văzut ce se întâmplă când apar? Și cum ne aducem aminte și ce impact a avut emisiunea aceea.

Eu nu mai sunt aceea, eu sunt alta și le-aș folosi mult mai mult femeilor și fetelor de acum, decât odinioară, dar dacă nu am un format care să mă satisfacă, nu mă întorc.”, a mai spus vedeta, potrivit aceleiași surse.

Citește și Mihaela Tatu, apariție de senzație pe podium la 59 de ani. A întors toate privirile FOTO!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...