Din ce face bani fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu. Nu are nicio legătură cu tatăl său

Stan Filon 15.05.2022, 10:26
Din ce face bani fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu. Nu are nicio legătură cu tatăl său

Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România, însă i-a plăcut mereu ca viața sa privată să rămână departe de ochii curioșilor. Așa s-a ajuns ca puțini să știe că celebrul gazetar este tatăl a doi băieți. Acum s-a aflat cu ce se ocupă și din ce face bani fiul cel mare al celebrului ziarist. Trebuie să precizăm de la început că a ales o cu totul altă meserie față de cea a tatălui său.

Cum își câștigă banii fiul cel mare al lui CTP

Cristian Tudor Popescu comentează cele mai importante evenimente care au loc în România, dar și peste graniță. Când vine vorba de familia sa însă celebrul jurnalist este destul de zgârcit cu detaliile. Cristian Tudor Popescu este tatăl a doi băieți. Cel mare are 32 de ani și se numește Tudor Popescu, iar pe cel mic îl cheamă Cristian Matei Popescu și are 27 de ani.

Tudor a ales o altă cale în viață față de cea a tatălui săi. Tânărul este are propria firmă de producție audio-video, destu de cunoscută în lumea filmului. A reușit să fie editor de sunet în producţia cinematografică „Tenis” unde joacă actorul Andi Vasluianu şi a făcut parte din distribuţia filmului „Sunday Morning”. În plus, fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu este pasionat de muzică și chiar cântă nu în una, ci în două formații. Este toboșar și are mai mereu concerte cu trupele “The Pixels” și “Penny Chillin”.

Din ce face bani fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu
Din ce face bani Tdor, fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu

Fiul cel mic, probleme cu Bacalaureatul

Despre fiul cel mai al lui Cristian Tudor Popescu nu se cunosc prea multe detalii, însă se știe că nu împărtășește dragostea pentru matematică cu tatăl său. Dacă CTP a absolvit în anul 1981 Facultatea de Automatică și Calculatoare din București, obținând diploma de inginer, fiul său a avut probleme serioase atunci când a venit vorba să-și ia diploma de Bacalaureat. Gazetarul a vorbit despre momentele sale fericite din viață. Unul dintre ele a fost atunci când fiul său a luat diploma de Bac.

„Al doilea a fost când fiul meu cel mic, Matei, a luat 6,80 la matematică, la Bacalaureat, după trei ani de chinuri. Mi se face pielea de găină când mă gândesc. Trei ani de zile până când și-a luat Bacul, până când s-a hotărât. Și am muncit cu el vreo cinci luni. Acel 6,80 mi se pare echivalentul teoremei Hamilton-Cayley, perla algebrei liniare. A fost al lui, 6,80 ala, l-a luat pe bune, a facut el exerciţiile respective și și-a luat Bacalaureatul”, a mărturisit CTP.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...