Din ce face bani Eva, fiica Andreei Berecleanu. Are doar 19 ani și profită din plin de cum arată

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 22.06.2021, 13:02

Fiica Andreei Berecleanu, Eva, nu mai este de multă vreme o copilă, tânăra transformându-se de-a lungul timpului într-o adolescentă în toată regula. Deși are doar 19 ani, aceasta și-a luat viața în propriile mâini și a plecat peste hotare pentru a studia, în ciuda dorului pe care îl resimte constant față de familia sa. Departe de casă, fiica prezentatoarei de la Prima TV a fost nevoită să se descurce de una singură, astfel că și finanțele au căzut în grija tinerei. Mulți s-au întrebat din ce face bani Eva, fiica Andreei Berecleanu, dincolo de sumele cu care, cel mai probabil, o ajută și mama sa.

Din ce face bani Eva, fiica Andreei Berecleanu. Tânăra de 19 ani nu se sfiește să profite de aspectul său fizic fără cusur

În urma mariajul dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au venit pe lume cei doi copii ai fostului cuplu, Eva și Petru. Dintre cei doi frați, Eva Zaharescu este de departe cea care se bucură de cea mai mare notorietate în mediul online. Frumusețea moștenită de la mama sa este vizibilă în fotografiile pe care tânăra obișnuiește să le posteze pe contul său de Instagram, acolo unde adolescenta a strâns peste 20 de mii de urmăritori. Eva este extrem de mândră de felul în care arată și nu se sfiește să își dezvăluie trupul, mulți considerând că, deși este plecată peste hotare, fiica Andreei Berecleanu face bani chiar din activitatea sa online.

Meseria de influencer a devenit una dintre cele la care tinerii aspiră în ultima vreme, iar Eva Zaharescu pare că își dorește să câștige tot mai mulți admiratori prin fotografiile pe care le publică pe rețelele de socializare. După ce s-a mutat în 2018 în Londra, acolo unde tânăra studiază, fanii familiei Andreei Berecleanu au putut observa o schimbare în modul în care fiica prezentatoarei pozează. La 19 ani, Eva Zaharescu știe să se pună în cele mai bune ipostaze, alegând de cele mai multe ori cadre extrem de senzuale, în care nu se sfiește să își dezvăluie trupul fără cusur.

Din ce face bani Eva, fiica Andreei Berecleanu
Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, se bucură de succes în mediul online
foto – Instagram

Ce relație au cei doi copii ai prezentatoarei cu actualul său soț. „El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată”

Anunțul că Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu, celebrul cuplu de oameni de televiziune, divorțează lua prin surprindere pe toată lumea. Fanii celor doi prezentatori de știri erau dezamăgiți să afle că perechea a ales să se separe. Cu toate acestea, din 2013 și până în prezent, fiecare dintre parteneri a reușit să își aranjeze viața, Andreea Berecleanu rămânând să se îngrijească de copiii ei. După ce mult timp nu și-a deschis inima în fața unei noi relații, Andreea l-a întâlnit pe medicul Constantin Stan, alături de care în prezent formează o familie. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu mai mulți ani, astfel că cei doi copii ai vedetei TV au descoperit o altă figură masculină în casă.

Despre relația dintre Eva și Petru și actualul soț al prezentatoarei, Andreea a vorbit recent, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici. Deși mulți s-ar fi așteptat ca partenerul de viață al știristei să devină automat tatăl celor doi adolescenți, în realitate el este prietenul lor bun, Andrei Zaharescu fiind cel care, în ciuda distanței, și-a păstrat rolul de tată pentru ei.

Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic și ei au trăit din acel moment alături de noua familie formată din mine și Constantin. Au fost foarte bine primiți de Constantin și s-au simțit foarte bine alături de el. El nu și-a atribuit nici o secundă, nici atunci și nici în zilele noastre, rolul de tată, pentru că tatăl lor a existat 100% în viața lor, ci rolul de prieten foarte bun, a declarat Andreea Berecleanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...