Din ce face bani, de fapt, Anda Adam. Dezvăluiri în premieră despre artistă

Anda Adam se bucură de mai multe surse de bani / Sursă foto - avantaje.ro

Anda Adam se poate considera o norocoasă. În timp ce majoritatea artiștilor suferă din pricina lipsei concertelor și evenimentelor la care participau altădată, artista se descurcă foarte bine financiar vorbind. Aceasta a povestit care sunt sursele sale de venit în plină pandemie.

Cum arată o zi de izolare petrecută acasă la Anda Adam

Într-un interviu pentru ciao.ro, Anda mărturisește că timpul petrecut în casă, alături de familia sa, a fost unul plăcut. Artista povestește cum programul său zilnic era unul foarte bine pus la punct. Vedeta obișnuia să gătească, să facă sport, curățenie și mai ales filmări pentru vlog. Toate acestea alături de micuța sa. Cea mică pare să fi înțeles foarte bine care este situația, deși îi este dor de grădiniță.

Pentru ieșirile din casă, la cumpărături, Anda Adam este la fel de bine organizată. Artista s-a înarmat cu mască de protecție, mănuși și combinezon, dar are grijă și să se dezinfecteze mereu.

Vedeta se mândrește cu două afaceri

Vedeta se mândrește cu două afaceri bănoase

Din ce trăiește vedeta în timpul pandemiei

De vreme ce concertele și evenimentele vor lipsi o perioadă din viața noastră, mulți se întreabă cum reușesc artiștii să trăiască. În cazul Andei, artista dezvăluie că dincolo de pasiunea pentru muzică, este un bun antreprenor. Aceasta are în acest moment două afaceri care o ajută să supraviețuiască pandemiei din punct de vedere financiar.

Anda se mândrește cu magazinul de costume de baie, cu care are succes chiar și peste hotare.

Din fericire pentru mine, mi-am mai creat două afaceri în paralel cu muzica și în perioada asta nu am o problemă gravă cu veniturile, dar bineînteles, că se simte și la mine o scădere. Am un brand de costume de baie de lux și vânzările online în perioada asta merg foarte bine și livrez inclusiv extern.

De asemenea, Anda pare să se priceapă și în domeniul imobiliar. Artista se bucură de o afacere ce este menită să aducă noi clădiri de locuințe în spațiul capitalei.

…și fac și niste construcții, duplexuri de vânzare în zona Pipera-Tunari, conform ciao.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI