Din ce face bani David Măruță, la doar 11 ani. Cătălin, surprins de gestul fiului său. „Avem afacere”

Andra Daoud 24.06.2022, 20:32
Din ce face bani David Măruță, la doar 11 ani. Cătălin, surprins de gestul fiului său. „Avem afacere”

David Măruță are spirit de antreprenor de mic. Puștiul și-a surprins tatăl cu ideea de afaceri pe care a avut-o și se pare că îi merge bine. Din ce face David bani, la 11 ani, și cum a reacționat tatăl său atunci când a aflat. Surprinzător, fiul lui Cătălin Măruță și al Andrei nu le calcă pe urme părinților lui, cel puțin nu cu afacerea pe care o are acum.

David Măruță face bani la 11 ani

David și Eva, copiii lui Cătălin Măruță și ai Andrei, își surprind părinții în fiecare zi cu câte o idee originală. Părinții lor profită de fiecare dată când cei mici fac ceva inovativ sau amuzant și imortalizează momentele, pentru a le împărtăși cu fanii lor de pe rețelele sociale. David și-a surprins tatăl cu o idee de afaceri, chiar în momentul în care prezentatorul a ajuns acasă.

Dacă mulți s-ar aștepta ca fiul lor să le calce pe urme Andrei și lui Cătălin și să fie pasionat de muzică sau de televiziune, se pare că, la 11 ani, David are cu totul alte preocupări. Fiul cel mare al familiei Măruță are spirit de antreprenor de mic și s-a gândit la o afacere perfectă pe timp de vară.

Împreună cu partenerul său de joacă, David a început să vândă cocktail-uri la o măsuță, pe strada pe care locuiește. Băieții au amestecat mai multe feluri de sucuri, pe care le-au vândut trecătorilor, pentru a câștiga câțiva bani de buzunar. Și afacerea se pare că le merge ca pe roate, mai ales că este cald afară. Dovadă stă rola de bancnote pe care David a scos-o din buzunar și i-a arătat-o tatălui lui.

Din ce face bani David Maruta, la doar 11 ani. Catalin, surprins de gestul fiului sau. Avem afacere 1
David l-a surprins pe Catalin Maruta cu ideea lui de afaceri

Dialog savuros între Cătălin Măruță și fiul său

Prezentatorul de la Pro TV a surprins cu telefonul mobil un dialog savuros între el și micul antreprenor:

– Poți să-mi dai bani să iau niște sucuri.

– Adică tu cumperi sucuri și apoi le vinzi pe stradă?

– Da, facem cocktail-uri. Avem afacere.

– Ați vândut ceva azi?

– Da.

– Cui ați vândut cocktail-urile?

– La niște oameni pe stradă. Asta e singura metodă să faci bani când ești copil, decât să cerșeșești, adică măcar muncești, dai niște cocktail-uri. Am avut examene și le-am făcut.

– Adică ai și învățat și acum vinzi cocktail-uri pe stradă? Acolo cu antreprenorii, aveți și masă…”

David și Eva Măruță sunt cunoscuți în mediul online și le plac aparițiile pe internet, iar videoclipurile și fotografiile publicate de părinții lor în mediul onlinese bucură de foarte multă popularitate și apreciere din partea fanilor.

Urmăriți Impact.ro și pe