Din ce face bani acum fostul soţ al Israelei. Noutăţi despre Liviu Arteni

Iancu Andreea 18.05.2022, 10:15

Povestea de dragoste dintre Israela Vodovoz și Liviu Arteni a durat mai bine de un deceniu, în ciuda faptului că între cei doi soți a existat o diferență de vârstă de peste 20 de ani. În urmă cu patru ani, Israela se stingea din viață după o suferință grea, iar fostul său soț rămânea cu o parte din averea vedetei. Liviu Arteni a dispărut de atunci din lumina reflectoarelor, fiind puțini cei care știu unde trăiește și din ce face bani fostul soț al Israelei. Acesta a fost o perioadă plecat din țară, însă a revenit recent.

Fostul soț al Israelei, Liviu Arteni, trăiește din averea moștenită de la regretata balerină

Moartea Israelei Vodovoz a adus multă tristețe în sufletul lui Liviu Arteni, cel care i-a fost alături mai bine de un deceniu. Bărbatul lua la acel moment decizia să părăsească țara, alegând să locuiască pentru o perioadă în Germania. Pașii săi l-au călăuzit însă înapoi acasă, întorcându-se în România, unde trăiește din averea pe care a moștenit-o de la fosta sa soție.

Liviu Arteni a ales să se stabilească într-o localitate situată în apropiere de Călărași, unde își câștigă existența. Deși pe parcursul relației cu Israela s-a speculat că bărbatul ar fi păstrat legătura din considerente financiare, se pare că Liviu este un bărbat care nu evită munca. În plus, Israela ar fi fost cea care l-a ținut departe de un job, după căsătoria din 2007 fosta balerină impunându-i soțului său să stea acasă. Acesta a acumulat frustrări și a devenit tot mai nervos, căzând în patima alcoolului.

Din ce face bani Liviu Arteni, fostul soț al Israelei
Liviu și Israela au trăit o poveste de dragoste extrem de controversată

Liviu Arteni a ales să se ocupe de propria fermă

Povestea de dragoste dintre cei doi s-a încheiat în 2018, când Israela a încetat din viață, deși aceștia ar fi fost certați deja cu doi ani înainte de tragedie. Din acel moment, Liviu Arteni a ales să se distanțeze. Recent s-a aflat că fostul soț al Israelei a revenit în România după o perioadă în care a trăit în Germania, și locuiește în prezent aproape de Călărași, unde deține o mică fermă.

Liviu Arteni a reușit să își dezvolte o mică fermă, în comuna Dorobanțu, din care reușește să se întrețină. Totodată, el și-a schimbat aspectul fizic, alegând să renunțe la părul lung. Iar locul nu a fost deloc ales întâmplător, bărbatul mutându-se în Dorobanțu, acolo unde femeia i-a oferit patru terenuri agricole. Liviu Arteni a vândut două dintre acestea și, potrivit wowbiz.ro, a folosit banii pentru a-și deschide o fermă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...