Din ce face acum bani Laurențiu Reghecampf. A început afacerea după ce și-a făcut analizele

Andra Daoud 11.12.2021, 23:41
Din ce face acum bani Laurențiu Reghecampf. A început afacerea după ce și-a făcut analizele

Laurențiu Reghecampf nu face bani doar din fotbal, ci are și o afacere care îi aduce venituri suplimentare. Puțini s-ar aștepta ca Reghe să fie implicat într-un astfel de business, însă este cât se poate de real. Ceea ce a început ca o joacă, pentru că Reghe își propusese să slăbească, s-a transformat într-o afacere de succes. Și mama antrenorului este implicată în afacerea pe care acesta o are la marginea Bucureștiului.

Din ce face acum bani Laurențiu Reghecampf

Pe Reghe îl știe toată lumea drept fost fotbalist și antrenor, însă dincolo de pasiunea pentru fotbal, tehnicianul de la Universitatea Craiova are un simț aparte și pentru afaceri. În urmă cu ceva timp, Reghe a pus bazele unei ferme de animale, lângă București. Nu s-a gândit nicio clipă că ar putea deveni o afacere de succes, ci a făcut-o pentru el și familia lui, pentru că își dorea să consume carne sănătoasă, din sursă sigură, și să piardă în greutate. Acum, la fermă sunt peste 1.000 de animale.

În perioada în care se afla în Arabia Saudită, Reghe a decis să facă o schimbare în ceea ce privește stilul de viață și să dea jos câteva kilograme. Și-a făcut niște analize și așa a aflat că nu mânca sănătos și că trebuie să facă o schimbare în acest sens.

Am făcut ferma, am început să fac pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94 – 95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi, așa, de fun și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator. a povestit Reghe în emisiunea de pe YouTube „Fiță cu Adiță”.

Din ce face acum bani Laurențiu Reghecampf. A început afacerea după ce și-a făcut analizele
Laurențiu Reghecampf are o fermă cu peste 1.000 de animale la Snagov

Și mama antrenorului se ocupă de fermă

Reghe a mai povestit că ferma o ajută pe mama sa să fie activă și să nu se mai gândească la diagnosticul pe care l-a primit în urmă cu câțiva ani. Mama antrenorului suferă de cancer și face chimioterapie, iar faptul că are grijă de ferma de la Snagov o ajută să rămână în formă.

În cadrul aceluiași interviu, Reghe a mai povestit că a trecut prin câteva întâmplări care i-au schimbat viața: a pierdut un copil în urmă cu mai mulți ani, iar acum trei ani și-a pierdut tatăl.

Până nu ai parte de anumite probleme, necazuri, nu poți să-ți dai seama sau să te bucuri de lucrurile frumoase. Tata a murit acum trei ani de zile. A fost un șoc pentru mine. De fapt, a fost a doua înmormântare la care am participat în viața mea, adică să fiu efectiv în mijlocul unei tragedii. Prima a fost fetița mea, a doua a fost tatăl meu.

Analis a murit la un an și două luni. Ne-am dat seama că are o boală, se numea „Tetralogia Fallot”, inima nu se formase exact și ne-am dat seama pe la șase luni, ea obosea când mânca. a povestit Laurențiu Reghecampf pentru sursa citată.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe