Din ce câștigă bani Bianca Drăgușanu. Alex Bodi n-a mai suportat și i-a spus în față

Andrei Cezar 04.04.2020, 21:05
Din ce câștigă bani Bianca Drăgușanu. Alex Bodi n-a mai suportat și i-a spus în față

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Acest lucru se vede și în numărul mare de urmăritori de pe paginile de socializare. Numai pe Instagram ea are mai bine de un milion de fani. Așa că nu e de mirare faptul că a ajuns să câștige bani frumoși din rețelele sociale. Cu toate acestea, soțul ei, Alex Bodi, nu suportă prea bine acest lucru și îi reproșează deseori că se expune prea mult.

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din rețele de socializare

Frumoasa blondă a fost invitată la Xtra Night Show de la Antena 1. Printre altele, Bianca Drăgușanu a vorbit și depre banii pe care îi câștigă de pe urma rețelelor de socializare. Fiind o vedetă foarte influentă pe aceste platforme, sumele de bani care îi revin lunar sunt de ordinul zecilor de mii de lei. Iar în perioade precum cea de Black Friday ea spune că ajunge să încaseze aproape 20 000 de euro.

„Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 10.000 minim! Când vine Black Friday fac și 20.000. Iar eu trebuie să am întptdeauna instastory-uri. eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am. Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux.”, a spus Bianca Drăgușanu.

Din ce câștigă bani Bianca Drăgușanu. Alex Bodi n-a mai suportat și i-a spus în față
Din ce câștigă bani Bianca Drăgușanu. Alex Bodi n-a mai suportat și i-a spus în față

Alex Bodi, soțul Biancăi, este deranjat de activitatea ei intensă pe rețelele sociale

Alex Bodi nu este de acord cu activitatea ei de pe rețelele sociale și și-ar dori mai multă discreție atunci când vine vorba de postările personale. Pune, fă un story, pune unde merge o dată. Dar ce-ar fi dacă aș pune de fiecare dată unde merg, ce-mi cumpăr. Las-o mai ușor”, i-a transmis Bodi

Fosta asistentă TV i-a replicat că ea postează doar în interes de afaceri și să-și respecte înțelegerile contractuale. De asemenea, ea consideră că s-a schimbat mult de când Alex Bodi a intrat în viața ei.

„Dar eu imi pun chestii care m-au definit pe mine ca persoană publică și ca nume. Pe el câteodată îl apucă geloziile. Totul se transformă. Ideea este că eu am încercat să mă modific și să mă acomodez cerințelor lui și cred că am reușit.”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe