Din ce au ajuns sa își câștige banii Brigitte și Florin Pastramă, după scandalul măștilor contrafăcute. Afacerea nebănuită

Ioana Bucur, Ștefan Olteanu 01.09.2021, 20:31
Din ce au ajuns sa își câștige banii Brigitte și Florin Pastramă, după scandalul măștilor contrafăcute. Afacerea nebănuită

După scandalul uriaș în care au fost implicați, cu măștile contrafăcute, cei doi au găsit nouă sursă de venit. S-a aflat din ce au ajuns să își câștige banii Brigitte și Florin Pastramă. Afacerea nebănuită care ar putea să le aducă sume frumoase în conturi.

Brigitte și Florin Pastramă, o nouă afacere după scandalul măștilor contrafăcute

Cu puțin înainte de premiera unui nou sezon al reality-show-ului de pe Antena Stars, Brigitte și Florin Pastramă au dezvăluit că au pornit o nouă afacere, într-un domeniu în care speră să aibă succes și care să îi ajute să dea uitării scandalului cu măștile contrafăcute în care a fost implicați.

„De mâine o să ne vadă telespectatorii. O să fie despre viața noastră, dar nu se mai filmează acasă, ci la lucru. În sezonul trecut am filmat despre viața noastră în general, dar pe la final ne-a apucat flama cu renovările prin curte, așa că în vacanță am deschis un șantier întreg, de câteva hectare. Iar în acest sezon construim, muncim cu spor, facem lucruri interesante într-o arie mare.

O să fie mai multe șantiere, o să vedeți mai multe de mâine, nu construim case, ci chestii noi. O să construim tot felul de lucruri noi, unele chiar și ciudate, acum sperăm să ne și iasă, că ne mai și certăm. Amenajăm și locul de joacă ca să fie ok și dacă vine valul patru, vrem să facem o zonă și pentru iarnă.

Shaormeria am închis-o, dar am închiriat spațiul, am investit prea mult, dar nu a mers. Ne prăbușeam dacă acum nu investeam”, a mărturisit Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Din ce au ajuns sa își câștige banii Brigitte și Florin Pastramă, după scandalul măștilor contrafăcute
Brigitte si Florin Pastrama

Un subiect sensibil pentru fosta soție a lui Ilie Năstase

La începutul acestei veri, au avut loc mai multe percheziții la Brigitte și Florin Pastramă acasă, cei doi fiind acuzați că vindeau măști de protecție contrafăcute, ce reprezentau mărci de lux precum Gucci, Louis Vuitton sau Fendi.

Întrebată despre situația rușinoasă, Brigitte nu a vrut să dea prea multe detalii, ținând doar să precizeze că nu ei au fost cei care au fabricat produsele neconforme.

„Nu doresc să vorbesc prea mult despre acest subiect. Credeau că noi fabricăm măști. Noi le-am vândut legal. Prețul unei măști nu este de 70 de lei cum se zice, ci de 9,9 lei. Măștile au fost scoase la vânzare pe unul dintre cele mai mari magazine online din România. Nu știam că nu se vând cu semnele noastre.

S-au vândut foarte puține până acum, nu vreau să spun un număr sau măcar un procent. Ei (n.r. Poliția) au crezut că noi avem atelier, le fabricăm, dar nu este așa. Noi am cumpărat acele măști după care cineva ne-a propus o colaborare pentru a le vinde.”, a spus ea într-o emisiune de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...