Din ce a făcut Irina Columbeanu primii săi bani și despre ce sumă e vorba. Nu are legătură cu modelingul EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 23.06.2022, 18:33

Foarte talentată la pictură încă de mică, Irina Columbeanu a câștigat primii săi bani din vânzarea tablourilor, pe care și le-a luat cu ea, în America, în momentul în care s-a mutat cu mama sa. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel a vândut o lucrare, peste hotare, și cu 3.000 de euro.

Câţi bani face Irina Columbeanu în America

Irina Columbeanu pictează încă de la vârsta de cinci ani, atunci când părinții săi au descoperit că este foarte talentată în acest domeniu. Mai mult, în urmă cu aproximativ șapte ani, pe când fiica Monicăi locuia încă în România, alături de tatăl său, a avut și primul său vernisaj de pictură, unde a avut expuse zeci de lucrări.

Ei bine, tot atunci, potrivit mărturirisirilor făcute de Irinel Columbeanu, aceasta a câștigat și primii săi bani.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, ne-a declarat fostul om de afaceri de la Izvorani.

A câștigat în jur de 10.000 de euro din pictură

Aceasta nu e singura lucrare a Irinei, care s-a vândut la un preț bun. Fiica lui Irinel a câștigat până acum, grație talentului său, în jur de 10.000 de euro. Chiar dacă în urmă cu patru ani s-a mutat în America,  altături de mama sa, ea a continuat să mai picteze, dar nu cu aceeași intensitate, dat fiind faptul că este angrenată în mai multe activități exrașcolare.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, ne-a mai spus Irinel.

Unul dintre tablourile Irinei Columbeanu
Unul dintre tablourile Irinei Columbeanu

La ce competiții sportive participă în America

Irina și-a descoperit în America și pasiunea sa pentru atletism. În prezent, aceasta participă la competiții sportive și se antrenează câteva ore pe săptămână.

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani”, a completat acesta.

Totodată, Irina este una dintre cele mai bune eleve ale colegiului unde a fost admisă din vara anului trecut și se pregătește să devină avocat.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

A plecat în vacanță peste Ocean și nu s-a mai întors

Despărțirea lui Iri de fiica sa a avut loc la începutul lunii iulie 2018, când acesta, însoțit de iubita sa de atunci, Oana, au condus-o la aeroport pentru a-și petrece o vacanță de două luni, până pe 2 septembrie, în America, împreună cu Monica.

Fix cu câteva zile înainte ca Irina să revină în România, după ce aceasta a fost nevoită să se opereze la ochi, fostul afacerist a realizat că cel mai bine pentru fiica sa ar fi să rămână peste Ocean și i-a transmis Monicăi decizia sa.

Urmăriți Impact.ro și pe