Din ce a ajuns să trăiască Mihai Petraiche, la 8 ani de când a participat la Românii Au Talent. Schimbare majoră

Diana Radu 22.06.2020, 10:06
Din ce a ajuns să trăiască Mihai Petraiche, la 8 ani de când a participat la Românii Au Talent. Schimbare majoră

Mihai Petraiche a participat la Românii au Talent de pe Pro TV în anul 2012. Concurentul a uimit atunci juriul, precum și întreaga audiență cu talentul lui de dansa mișcândi-și fiecare mușchi din corp, de parcă era construit din cauciuc. Ce face acum finalistul sezonului 2 Românii au Talent?

Cu ce se ocupă Mihai Petraiche, la 8 ani de când a participat la Românii Au Talent

Concurentul sezonul 2 Românii au Talent a rămas în memoria multura nu doar pentru numărul de dans robotic foarte reuși, dar și pentru scandalul în care a fost implicat după ce s-a aflat că face videochart. Mihai Petraiche a ajuns până în marea finală, însă nu a reșit să și câștige. Sezonul 2 Românii au Talent a fost câștigat de către Cristian Gog, însă o parte din telespectatori l-ar fi vrut câștigător pe Mihai, acuzându-l pe Gog că ar fi un farseur și ca momentele de mentalism sunt pur și simplu niște înșelătorii. Însă, la scurt timp a izbucnit scandalul cu videochat care îl avea ca protagonist pe Mihai, iar publicul s-a liniștit.

Imaginile și filmulețele cu Mihai Petraiche făcând videochat pentru homesexuali au fost publicate de către un ziar din România. În urma acestui eveniment, publicul și-a schimbat părerea și a început să-l judece pe Mihai care se identifica drept un tânăr timid, cuminte și fără posibilități materiale.

mihai petraiche, romanii au talent, fost concurent
Cu ce se ocupă Mihai Petraiche, la 8 ani de când a participat la Românii Au Talent

După participarea la Românii au Talent ți după scandalul în care a fost implicat, Mihai Petraiche s-a retras într-un con de umbră. În acest timp tânărul și-a deschis o școală de dans, care însă a dat faliment. Apoi, a încercat să-și câștige existența cu un canal de Youtube. Acum, lucrează ca antrenor de fitness. Pe plan personal, Mihai este împlinit alături de soția și copilul său.

„S-a însurat, are și un copil. Și-a deschis o școală de dans, care, însă, nu a rezistat decât vreo doi ani. În perioada aceea a participat și la câteva campionate de dans, însă fără a înregistra vreun succes major. Și-a făcut mai apoi un canal de youtube, prin intermediul căruia învăța tinerii să facă mișcările lui de dans robotic. Însă, nici această mică afacere nu a funcționat. Acum lucrează ca antrenor de fitness și a uitat de vremurile în care visa să devină faimos. La fel cum a uitat și de vremurile în care făcea videochat în aceeași casă cu părinții săi”, au declarat surse apropiate acestuia în exclusivitate pentru Playtech.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe