Digi oferă gratuit aceste servicii în luna martie. Milioane de abonați se vor bucura

Nicu Stan 07.03.2021, 17:29
Digi oferă gratuit aceste servicii în luna martie. Milioane de abonați se vor bucura

Digi oferă gratuit aceste servicii în luna martie. Milioane de abonați se vor bucura. Care sunt aceste gratuități, citiți în articolul de mai jos.

RCS RDS are mai multe gratuități în această lună. Pot benefica de ele milioane de clienți

Compania Digi oferă gratuit aceste servicii în luna martie, iar milioane de abonați se vor bucura de ele. Despre ce este vorba, vedeți în rândurile următoare.

Astfel, compania Digi RCS-RDS are vești excelente în prima lună de primăvară pentru abonații săi. Este vorba despre o ofertă excelentă atât pentru clienți, cât și pentru cei care vor să devină clienți RCS-RDS.

Clientii pot profita de ofertele Digi online, precum si in magazinele specializate
Clientii pot profita de ofertele Digi online, precum si in magazinele specializate

O primă ofertă de la Digi

Digi RCS-RDS are o ofertă foarte bună în această lună. Este vorba de a avea gratuit, timp de două luni, acces la HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax și Cinemax 2. De asemenea, sunt toate disponibile în HD, iar tu vezi dacă te avantajează sau nu.

În plus, prin această ofertă, clienții au acces și la HBO Go. În acest fel, abonații se vor putea uita la conținutul preferat oriunde s-ar afla. Toate acestea sunt incluse în pachetul Maxpak. Odată ce au expirat cele două luni, clientul va plăti 15 lei pe lună sau va putea anula.

Promoția, valabilă online, precum și în magazinele Digi

De asemenea, promoția este valabilă online, precum și în magazinele Digi RCS-RDS, în perioada 1-31 martie 2021, pentru clienții care cumpără serviciile de televiziune digitală pe o durată de un an și activează extraopțiunea MAXPAK.

Reducerea se va aplica în primele două luni de la data activării extraopțiunii. Cu toate astea, trebuie precizat că serviciul HBO Go este gratuit doar împreună cu un abonament de televiziune digitală prin cablu sau satelit, precum și cu un abonament de internet, disponibile la aceeași adresă, cu extraoptiunea Maxpak activată. Detaliile sunt aici.

Ce pot face cei care nu au cablu de la Digi

Pentru românii care nu au cablu la această companie, există un pachet Digital cu 159 de canele TV digitale, din care 41 sunt HD, peste 60 de canele sunt disponibile în aplicația Digi Online, iar primul echipament se află în custodie.

De asemenea, clienții beneficiază de canalele TV Digi incluse: canal de știri, canale de documentare, precum și canalele sportive. De asemenea, cei interesați pot adăuga canalul TV Film Now și va putea beneficia astfel de cele mai tari filme și seriale.

Oferte 4K de la Digi

Într-un final, independent de ofertă, cei ce doresc conținut 4K, pot avea cu cinci lei pe lună pentru Digi 4K. Cei ce fac acest pas nu trebuie să ignore aplicația prin care pot vedea canalele TV oriunde s-ar afla. Au nevoie doar de-o conexiune la internet.

Urmăriți Impact.ro și pe