Digi oferă asta gratis pentru toți românii. Află cum poți profita și tu de această ofertă imbatabilă

Mihai Roșoiu 26.11.2020, 10:50
Digi oferă asta gratis pentru toți românii. Află cum poți profita și tu de această ofertă imbatabilă

Digi | RCS-RDS este unul dintre marii jucători pe piața de telecomunicații din România. Ofertele venite de la compania românească este una foarte bună. Digi oferă gratis pentru toți românii accesul la programele sale tv. Nu este nicio glumă, află cum poți profita și tu de această ofertă imbatabilă. Românii pot vedea online peste 70 de canale tv, iar modalitate prin care poți beneficia de ele este foarte simplă.

Digi oferă asta gratis pentru toți românii. Află cum poți profita și tu

Pentru cei care vor să urmărească evenimente sportive, filme, știri sau posturi tv tematice pe computer sau la telefon, Digi | RCS-RDS are o ofertă imbatabilă. Practic, compania de telecomunicații oferă gratis pentru toți românii, accesul la peste 70 de canale TV din grila obișnuită.

Digi ofera asta gratis pentru toti romanii
Digi ofera asta gratis pentru toti romanii

Cum poți vedea canalele de la Digi TV pe computer? Foarte simplu. Aplicația Digi Online este disponibilă tuturor clienților existenți Digi | RCS-RDS și le oferă șansa de a vedea programele pe mai multe dispozitive. Modalitatea de a obține dreptul de a vedea canalele tv este mai mult decât simplu și la îndemâna tuturor doritorilor.

Contul pe Digi Online îți oferă acces la HBO Go și la programe exclusive

Așa cum spuneam, accesul la Digi Online se face foarte simplu. Fiind client al Digi | RCS-RDS ai acces contul tău online. După ce accesezi secțiunea „Serviciile mele” poți alege opțiunea pe care o dorești. Vei seta o parolă și apoi veți primi un email în care veți găsi un link pe care trebuie să îl apeși și totul e rezolvat.

După ce se activează, poți urmări gratuit posturile preferate pe cinci dispozitive diferite. Împătimiții sportului vor avea acces la toate canalele Digi Sport, iar dacă sunteți un fan al filmelor puteți alege dintr-o ofertă mai mult decât generoasă. Inclusiv producțiile pe care le găsiți pe HBO Go le puteți urmări cu ajutorul platformei Digi Online, pusă la dispoziția clienților RCS-RDS în mod gratuit.

Conținutul este disponibil doar pe teritoriul României

Clienții Digi | RCS-RDS, care doresc să vizioneze canalele companiei de telecomunicații în mediul online o pot face fără niciun fel de problemă. Patforma Digi Online este perfectă pentru cei care petrec mai mult timp în fața computerului și vor să vadă canalele din oferta Digi TV. Digi oferă asta gratis pentru toți românii, însă trebuie știut și faptul că acest serviciu are și o restricție.

Digi Online este disponibil doar pe teritoriul României. Accesul din alte state ale lumii nu este posibil.

 

Urmăriți Impact.ro și pe