Diferenţa e colosală. Aşa arăta INNA când s-a lansat în muzică. Ce intervenţii estetice şi-a făcut artista

Antonia Iacobescu 03.07.2021, 14:01
Diferenţa e colosală. Aşa arăta INNA când s-a lansat în muzică. Ce intervenţii estetice şi-a făcut artista

INNA este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar și din străinătate, însă puțini sunt cei care mai știu cum arăta solista atunci când s-a lansat în muzică.

INNA a apărut pentru prima dată la tv în anul 2008, iar de atunci a trecut printr-o serie de transformări. Cântăreața nu mai arată deloc ca atunci și a detaliat ce operații estetice și-a făcut de-a lungul timpului.

Aşa arăta INNA în anul 2008

Solista este originară din Constanța și a ales să debuteze în muzică sub numele de Alessandra. La prima apariție televizată, INNA a apărut îmbrăcată într-o pereche de jeans negri și o cămașă albă. Vocea sa i-a surprins pe toți cei prezenți în emisiune.

La vremea respectivă, bruneta avea părul scurt și purta haine decente, față de acum când când reușește să surprindă cu aparițiile sale sexy.

În ultimii ani, INNA a adoptat diferite stiluri vestimentare și a reușit să ajungă acolo unde și-a propus. Încă de mică visa să devină o mare cântăreață, așa cum de altfel s-a și întâmplat.

Anul trecut, INNA a comentat niște imagini cu ea de pe vremea când s-a lansat în muzică.

”Poza din dreapta, pare că mai am un cap deasupra din cauza părului. Eram la sala de internet! Aveam 14 ani! Mi-am ridicat sprâncele ca să par mai supărată! Mi-am cumpărat geaca aia de la Motor! Mi-a luat-o mama! Și așa eram urâțică, măcar geaca să fie drăguță. Nu am nicio operație estetică”, a zis Inna despre una dintre fotografii.

Este una dintre cele mai bogate soliste de la noi din țară

În prezent, INNA este una dintre cele mai bogate artiste din România. Tot ceea ce deține artista ajunge la 20 de milioane de dolari.

“A fost un an delicat, diferit, departe de scenă, de călătoriile cu care eram obișnuită, un an în care am petrecut mai puțin timp cu familia, pentru că am vrut să îi protejez. Dar, de asemenea, un an în care am continuat să compun muzică, să filmez videoclipuri, am și călătorit atunci când s-a putut. Am avut și am grijă să respect regulile pentru a fi sănătoasă și pentru a nu îi pune pe cei dragi în pericol.

Am avut 2-3 concerte înainte de pandemie și apoi un concert diferit, drive-in, care a avut loc în iunie, prima mea experiență de acest gen. Cred că toate domeniile au fost afectate de pandemie, este o schimbare mare. Banii câștigați din muzică sunt reinvestiți tot în muzică”, a declarat Inna, pentru Playtech.ro.

INNA s-a lansat în 2008 când a început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win. Piesa “HOT” a depăşit orice aşteptare, urcând rapid pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

Urmăriți Impact.ro și pe