Diana Șoșoacă, un nou gest uimitor. Avocata cere ajutorul serviciilor secrete

Cristian Cojocaru, Daria Petrescu 28.02.2021, 16:08
Diana Șoșoacă, un nou gest uimitor. Avocata cere ajutorul serviciilor secrete

Una dintre cele mai controversate fețe politice ale momentului, Diana Șoșoacă face un nou gest uimitor. Avocata cere ajutorul serviciioro secrete, așteptând ca aceștia să intervină și să oprească ”o mazilire a poporului român”.

Un gest uimitor vine din partea senatoarei Diana Șoșoacă

Atunci când Diana Șoșoacă a făcut apel la intervenția serviciilor secrete, aceasta s-a referit la posibila inchidere a minelor de cărbune. Noile politici europene prevăd combatearea schimbărilor climaterice. În maniera sa de a se face auzită, senatoarea a ținut să critice PSD-ul pentru faptul că a ignorat cerințele minerilor din Valea Jiului.

„România fierbe. Dacă iar ne bagă în stare de urgență și ne închid în casă, vă garantez că Romania iese în stradă și va fi o nouă revoluție la care voi participa și eu și alti oameni, care s-au săturat de bătaia de joc, de pandemie și de mascaradă. Dacă nu le intră în cap bine că pandemia s-a terminat, a spus-o și doamna doctor Adina Albers, domnul Dragoș Dinulescu de la Câmpina, a spus-o și domnul doctor Răzvan Constantinescu.

Dacă nu încetăm cu prostiile astea și ne uităm numai cum să furam bani din afaceri cu tot felul de farmacii ale nevestei fostului ministru Tataru și tot felul de societăți care importă teste RT-PCR și aparate medicale pentru care se dau parandaraturi. Serviciile trebuie să înceapă să-și facă treaba, să oprească această mazilire a poporului român.”, a declarat Diana Sosoaca, sâmbătă seara la România Tv.

Diana Șoșoacă afirmă că PSD a ignorat cerințele minerilor
Diana Șoșoacă afirmă că PSD a ignorat cerințele minerilor

Senatoarea este de părere că PSD ar trebui să apere oamenii

În cadrul aceleași declarații, Diana Șoșoacă amintește că minele se închid și portul Contanța este vândul la fel ca și CEC-ul. Astfel, senatoarea menționează că România nu mai este suverană. Potrivit acesteia, Franz Timmermans este din grupul din care face parte și PSD la nivel european. Diana Șoșoacă menționează că PSD ar trebui să protejeze oamenii, fiind un partid social-democrat.

„Minele se închid. Portul Constanța se vinde. CEC-ul se vinde. Spitalele se privatizează. România nu mai este suverană. Atenție! O să vedeți cine o să profite de pe urma vinderii întregii Romanii, în condițiile în care România poate fi salvată.

Uitați-vă că domnul Franz Timmermans, care este din grupul din care face parte PSD la nivel european, cum am fost la mineri eu și europarlamentarul Cristian Terhes, imediat a ieșit și a spus: închideți minele din România! A doua zi, marți, a ieșit PSD că sunt de acord cu green dealul și cu domnul Timmermans și să se închidă minele din România. Nu PSD este cel care ar trebui să apare oamenii ăștia? Că e partid social democrat.”, a spus Diana Șoșoacă.

Urmăriți Impact.ro și pe