Diana Șoșoacă uimeşte din nou. Ce i-a spus chelneriţei după ce a intrat în restaurant fără mască. Nu există aşa ceva

Nicu Stan 27.10.2021, 13:04
Diana Șoșoacă uimeşte din nou. Ce i-a spus chelneriţei după ce a intrat în restaurant fără mască. Nu există aşa ceva

Diana Șoșoacă face ce face și ajunge mereu în atenția publicului. De data aceasta, senatorul independent a intrat într-un restaurant fără a avea certificat verde. Senatoarea nu are nicio jenă de a încălca regulile la care se supune toată România în această perioadă.

Diana Șoșoacă nu are nicio problemă. Cum intră în restaurant fără certificat verde

Regulile care se aplică populației României în această perioadă sunt complet ignorate de fosta senatoare AUR, actual senator independent, Diana Șoșoacă. Aceasta nu are nicio jenă în a încîlca regulile, astfel că a intrat într-un restaurant fără a avea certificat verde.

Românii au acum parte de reguli mai stricte care au intrat în vigoare de marții. Astfel, românii nu mai au voie în locuri publice fără certificatul verde, cu câteva excepții, excepții la care nu se regăsește senatoarea Diana Șoșoacă. Senatorul independent ignoră cu desăvârșire orice regulă de bun-simț și pune în pericol viețile românilor.

Intrarea la restaurant se face doar in baza certificatului verde
Intrarea la restaurant se face doar in baza certificatului verde

Numărul mare de infectări a dus la restricțiile dure

Creșterea cazurilor de coronavirus în România a adus la această decizie dură din partea autorităților de a adopta restricții mult mai dure pentru românii care nu s-au vaccinat. Pentru a intra în posesia certificatului verde trebuie să fii trecut de curând prin boală, să fii vaccinat sau să ai un test negativ pentru coronavirus.

Diana Șoșoacă se numără printre politicienii din România care se opun restricțiilor și refuză în continuare vaccinarea. În plus, Diana Șoșoacă refuză să respecte orice regulă în cea mai grea perioadă a pandemiei, în care mor sute de români zilnic.

Diana Șoșoacă, contestatar cunoscut al restricțiilor

Astfel, fosta senatoare AUR militează împotriva măștilor de protecție și s-a făcut cunoscută datorită discursurilor acide, dar și a protestelor la care a participat împotriva restricțiilor.

Diana Șoșoacă a fost întrebată cum merge în continuare la restaurant în contextul în care certificatul verde a devinit obligatoriu. Senatoarea independentă a mărturisit că le prezintă chelnerilor Constituția României, fără să țină cont de regulile clare ale Guvernului. Aceasta chiar a povestit cum s-a petrecut un astfel de episod într-un restaurant din Craiova unde chelnerița a fost de-a dreptul șocată.

Cum intră Diana Șoșoacă în restaurant

”Mi s-a cerut într-un restaurant în Craiova pașaportul de vaccinare. Am scos Constituția României și am pus-o pe masă. Doamna chelneriță se uită, zice: Ce e aia? Zic: Constituția României.

Ea: Ce e aia? Cam aceasta e problema de la vârf până jos. Noua HG nu a intrat în vigoare, atenție! (…) Restrângerea de drepturi și libertăți nu poate fi făcută de un guvern interimar. Cine nu știe drept constituțional să-și cumpere”, a declarat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă refuză purtarea măștii și în Parlament

Diana Șoșoacă este singura persoană din Parlamentul României care a refuzat în nenumarate rânduri să poarte mască de protecție. Potrivit celor spuse de ea, are o adeverință în acest sens, care ar scuti-o să poarte așa ceva. Însă, hârtia pe care o are s-a dovedit a fi inutilă.

Urmăriți Impact.ro și pe