Diana Șoșoacă, întâlnire de gradul 0 cu urşii, la munte. „Sunt periculoşi”

Stan Filon, Rădulescu Valentin 29.08.2021, 18:39
Diana Șoșoacă, întâlnire de gradul 0 cu urşii, la munte. „Sunt periculoşi”

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a filmat și ea cu urșii de pe Transfăgărășan și a fost la un pas de o tragedie, după ce un animal sălbatic era să-l înhațe pe unul dintre colaboratorii săi. Senatoarea se aude pe filmare cum țipă îngrozită la un anume Silviu!

Diana Șoșoacă a avut parte de o întâlnire de gradul 0 cu urşii, la munte

Senatoarea Diana Șoșoacă a oprit mașina pe Transfăgărășan, după ce a văzut o ursoaică cu doi pui. Senatoarea a deschis ușa mașinii și pare că a și coborât sau a lăsat geamul mașinii în jos. Aceasta a fost un live pe Facebook, când a fost surprinsăă neplăcut după ce un pui s-a strecurat lângă mașina sa, destul de aproape.

Atunci a recunoscut Diana Șoșoacă că urșii sunt periculoși, chiar dacă sunt pui. Senatoarea a strigat apoi îngrozităla un anume Silviu, care probabil a coborât din mașină, iar ursoaica s-a apropiat periculos de el. Diana Șoșoacă a identificat și problema urșilor care cobor din munte.

”Ursoaica își apără puii”

”Problema este că nu-i hrănește absolut nimeni. Ursoaica își apără puii. Nu vă dați jos din mașină. Sunt periculoși chiar dacă sunt mici. Problema este că ar trebui hrăniți. S-a găsit aici un urs mort de foame iar un alt pui cu capul crăpat de un topor”, a susținut aceasta.

Senatoarea nu s-a putut abține și a politizat totul, aducând amint de ursul Arthur. Senatoarea a spus că mulți oameni s-au umplut de bani din uciderea ursului respectiv, spunând că ”ne vindem țara”. Senatoarea spune pe filmare că urșii erau hrăniți înainte de ocoalele silvice din țară iar acum sunt lăsați să flămânzească și a găsit o explicație și pentru asta.

Sunt lăsați fără hrană pentru a ieși din pădure pentru a fi împușcați! Cum era de așteptat, Diana Șoșoacă a intrat și în conflict cu câțiva localnici, care au venit să alunge urșii cu ajutorul unor petarde. ”Ce căutați să nu aveți grijă de acești urși. Unde este ca pe vremea lui Ceaușeșcu, când se dădea mâncare?”, le reproșează aceasta.

”Pe vremea lui Ceaușeșcu se împușcau urșii doamnă”, a fost răspunsul localnicilor terorizați probabil de animalele sălbatice care le pătrund în curți. ”Și animalele au drepturi, vreau să știu de ce nu sunt ținute în siguranță ca pe vremea lui Ceaușescu?”, le spune Șoșoacă după ce aceștia se plâng de urșii care vin în sate și intră în gospodării și le pun familiile în pericol.

După ce le-a plâns de milă că mor de foame, Diana Șoșoaca s-a speriat atunci când ursoaica s-a apropiat de mașina ei, chiar de ușa din spate. Senatoarea a țipat repede celor cu care se aflau în mașină să închidă fereastra, scăpând și un ”al naibii”.

Urmăriți Impact.ro și pe