Diana Şoşoacă iese la atac. Ce spune despre declaraţiile senatorilor PNL: „Ar trebui anchetați toți pentru genocid”

Nicu Stan 07.04.2021, 08:08
Diana Şoşoacă iese la atac. Ce spune despre declaraţiile senatorilor PNL: „Ar trebui anchetați toți pentru genocid”

Diana Şoşoacă iese la atac. Ce spune despre declaraţiile senatorilor PNL. Aceasta este de părere că parlamentarii PNL ar trebui anchetați pentru genocid. În plus, senatorul independent l-a atacat dur și pe Klaus Iohannis.

Diana Șoșoacă, atac dur la PNL și Klaus Iohannis. Senatorul independent îl face trădător pe președintele României

Diana Şoşoacă a ieșit la atac și spune despre senatorii PNL că ar trebui să fie anchetați toți pentru genocid. În plus, senatorul independent îl face pe președintele României, Klaus Iohannis, trădător.

Diana Şoşoacă a făcut declarațiile după ce PNL a cerut pedepsirea ei pe motiv că „promovează discursuri populiste, extremiste, xenofobe și care incită la ură„.

Diana Sosoaca l-a facut tradator pe Klaus Iohannis
Diana Sosoaca l-a facut tradator pe Klaus Iohannis

Parlamentarii PNL, vinovați de genocid?

Astfel, parlamentarul independent de Iaşi crede că parlamentarii PNL ar trebui „anchetaţi toţi pentru genocid” şi l-a făcut pe preşedintele Klaus Iohannis „trădător„.

Diana Şoşoacă mai este de părere că se încearcă scoaterea ei din Parlament pentru că este ”unicul senator care nu are nicio legătură cu distrugerea României”.

De ce se vrea scoaterea Dianei Șoșoacă din Parlament

”Ei încearcă de mult timp să mă scoată din Parlament pentru că sunt unicul senator care nu are nicio legătură cu distrugerea României.

Mai sunt și oameni demni, dar care nu pot deschide gura pentru că nu sunt lăsați. E cea mai mare ciumă. Şi-au bătut joc, ar trebui anchetați toți pentru genocid”, a declarat Diana Şoşoacă, potrivit romaniatv.net.

Diana Șoșoacă, atac du la președintele României

În plus, senatorul exclus din AUR a lansat un atac dur și la adresa preşedintelui României, Klaus Iohannis.

”Iohannis, care face parte din PNL, încalcă Constituția. Un președinte trădător nu poate fi președintele României. Are un limbaj xenofob”, a spus Şoşoacă.

Diana Șoșoacă nu vrea să dea explicații număui

De asemenea, Diana Șoșoacă a spus că nu este constituțional ca ea să fie chemată să dea explicații în Comisia Juridică. ”La acest moment, dacă există un astfel de demers, pentru că văd că momentan există doar în presă și nu e constituțional. Ei vor să creeze un scandal. Domnul Aurescu, în loc să se ducă să aibă relații diplomatice cu Rusia, se duce în Ungaria cu Arafat pentru a distruge poporul român. PNL şi USR sunt mână în mână!

Se comportă de parcă eu 20 de ani am fost la guvernare și nu aceste partide care și-au bătut joc de România. Nu eu sunt de vină pentru că mor copiii din cauza măștii. Oamenii sunt aruncați morți de Covid, vezi domnule, în niște pungi de plastic”, a mai spus Şoşoacă.

PNL vrea pedepsirea Dianei Șoșoacă

PNL, la sugestia Alinei Gorghiu, vrea să ceară partidelor parlamentare să o sancţioneze pe Diana Şoşoacă. PNL o acuză pe Diana Şoşoacă de sfidarea normelor legale și a regulilor bunului-simț.

”Încalcă măsurile sanitare, nu poartă mască de protecție în sala de plen a Senatului, dând în permanență dovadă de iresponsabilitate. Instigă la ură și haos în luările de cuvânt din plenul Senatului, jignește, aduce ofense și grave acuzații neîntemeiate, utilizează discurs homofob, xenofob, extremist. În loc să își respecte statutul de parlamentar și să facă legi în interesul românilor și pentru electoratul care a trimis-o în Parlament”, se arată în documentul prezentat de Alina Gorghiu în cadrul Biroului Executiv PNL.

Urmăriți Impact.ro și pe