Diana Șoșoacă, dialog halucinant cu Alexandru Rafila: „Sunt mai inteligentă decât alţii”. Replica medicului a devenit virală

Andreea Bisinicu 21.01.2021, 12:44
Diana Șoșoacă, dialog halucinant cu Alexandru Rafila: „Sunt mai inteligentă decât alţii”. Replica medicului a devenit virală

Diana Șoșoacă a avut parte de un dialog halucinant cu deputatul PSD Alexandru Rafila: „Sunt mai inteligentă decât alţii”. Replica medicului a devenit virală. Care a fost contextul discuției dintre cei doi și care a fost concluzia dialogului.

Diana Șoșoacă, dialog halucinant cu Alexandru Rafila

Cum s-a făcut de râs senatorul AUR Diana Șoșoacă, în direct, la televizor. Diana Șoșoacă a fost invitată în platoul unei televiziuni renumite din România, unde a asistat la un dialog cu deputatul PSD Alexandru Rafila. Se pare că senatoarea, care a intrat, recent, în atenția publicului din România, s-a încurcat în termeni medicali în timpul unui dialog cu reputatul doctor Rafila. Avocata a folosit greșit cuvântul „septic” în timpul discuției, referindu-se, de fapt, la un mediu „aseptic”. Medicul Alexandru Rafila a corectat-o, cu tact.

Mai mult, Diana Șoșoacă s-a arătat vizibil deranjată de explicațiile medicului Rafila, când i-a cerut deputatului PSD lămuriri cu privire la procedura de recoltare a probelor pentru testarea persoanelor care au coronavirus. Discuția dintre cei doi s-a purtat în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

Cum a decurs dialogul dintre Diana Șoșoacă și Alexandru Rafila, discuție care a devenit virală în mediu online:

„Diana Șoșoacă: Adică și cei negativi sunt tot pozitivi?”

Alexandru Rafila: „Ma lăsați să vorbesc?”

Diana Șoșoacă: „Totusi, cred că pot să vă pun o întrebare”

Alexandru Rafila: „Puneți întrebări în cascadă”

Diana Șoșoacă: „Pentru că sunt mai inteligentă decât alții”

Alexandru Rafila: „Absolut, se vede de la distanță”

Diana Sosoaca si Alexandru Rafila s-au contrat intr-un dialog halucinant, la Antena 3
Diana Sosoaca si Alexandru Rafila s-au contrat intr-un dialog halucinant, la Antena 3

Diana Șoșoacă: Deci, această activitate de recoltare nu ar trebui să se facă, totuși, într-un loc în care aceste analize să nu se poată infecta și cu alți viruși? Și într-un mediu, cel puțin eu așa am citit că se întâmplă în Statele Unite, recoltările se fac într-un mediu septic și se pun… există o anumită…

Alexandru Rafila: Dumneavoastră știți ce înseamnă un mediu septic?!

Diana Șoșoacă: Da, știu foarte bine. În România nu există.

Alexandru Rafila: Dar ce înseamnă? Doamna Șoșoacă, un mediu septic înseamnă un mediu infectat. Îmi pare rău…

Diana Șoșoacă: Aseptic, da, scuze!”

Adina Alberts s-a contrazis, și ea, cu Alexandru Rafila

Senatoarea Diana Șoșoacă nu este singura care s-a contrazis cu medicul Alexandru Rafila pe tema vaccinării împotriva coronavirusului. Marți, 19 ianuarie, la Antena 3, chirurgul Adina Alberts a declarat că cele două tipuri de vaccin anti-COVID-19, care au ajuns la noi în România, ar folosi o tehnologie nouă care nu a mai fost folosită până acum pe oameni sănătoşi. Potrivit spuselor sale, din acest motiv chirurgul estetician a spus că ea va alege un ser „dintr-un viitor apropiat”.

„Mecanismul acesta de acţiune, tehnologia aceasta, ARN mesager este de altfel explicată pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Sănătăţii. Este practic o învăţare, o educare a propriilor noastre celule de a sintetiza proteina spike. Mie mi se pare că este foarte alambicată această tehnologie, când în mod normal ar fi trebuit să avem acces până în zilele noastre. Până în prezent ar fi trebuit deja să avem acces la vaccinurile care au utilizat tehnologia clasică pe bază de antigene”, a spus chirurgul estetician Adina Alberts, marţi seara, la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI