Diana Șoșoacă anunță de ce nu se înscrie în PSD. ”Pe mine toate partidele mă vor”

Nicu Stan 10.03.2021, 15:59
Diana Șoșoacă anunță de ce nu se înscrie în PSD. ”Pe mine toate partidele mă vor”

Diana Șoșoacă anunță de ce nu se înscrie în PSD. Senatoarea exclusă din Alianța pentru Unirea Românilor se laudă că toate partidele o vor. De ce nu bate palma cu PSD, citiți în articolul de mai jos.

Diana Șoșoacă se laudă că se bat toate partidele pe ea. De ce nu ar vrea să meargă la PSD

Diana Șoșoacă a anunțat de ce nu se înscrie în PSD. Fostul politician AUR susține că toate partidele politice din România se bat pe ea.

Diana Șoșoacă, fostă senatoare AUR, susține că nu o tentează înscrierea în PSD, motivând că partidul al cărui șef este Marcel Ciolacu trebuie să scape mai întâi de baronii locali și să-și recunoască vina susținerii unui guvern PNL.

De ce nu vrea Diana Sosoaca in PSD
De ce nu vrea Diana Sosoaca in PSD

Diana Șoșoacă a râs după ce a luat la cunoștință declarațiile lui Marcel Ciolacu

În Plus, senatoarea aleasă pe listele AUR a început să râdă după ce a auzit declarațiile lui Marcel Ciolacu. Acesta a spus despre ea că are o figură bună și că nu ar avea nimic împotrivă să o înscrie în PSD. ”Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură. PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară.

Și mai am o pretenție de la PSD, având în vedere că au avut majoritate și au susținut Guvernul PNL abuziv și a susținut acele legi abominabile, le solicit să iasă public și să își recunoască vina, să își asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morți din spitale. În aceste condiții putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a spus Diana Șoșoacă, miercuri, la Parlament.

Diana Șoșoacă nu se simte atrasă de PSD

Astfel, Diana Șoșoacă nu a dorit să comenteze despre propunerile primite, dar întrebată dacă o atrage PSD a răspuns că ”Nu!”.

Diana Șoșoacă a foste exclusă din AUR din mai multe motive. ”Noi încercăm să fim cât se poate de decenți, doamna s-a certat cu toți colegii mei, s-a certat cu Claudiu Târziu și Sorin Lavric săptămâna trecută și colegii mei nu au mai răbdat. Partidul este o familie, nu niște lupi singuratici.

George Simion, supărat pe Diana Șoșoacă

Au fost o serie de conflicte, ziua și conflictul cu această doamnă, nu poți să faci o construcție în acest fel, eu i-am luat apărarea doamnei, dar a declarat imediat după acest tărăboi că ea a plecat din partid.

Bun, crede că o să facă echipă cu Ninel Peia și cu Francisc Tobă, căruia noi nu i-am aprobat mandatul”, declara George Simion.